Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Flash to the Future conference

Organizaţiile au nevoie de solutii IT performante, de mare viteză, au nevoie de agilitate și eficienţă dacă își doresc consolidarea business-ului și să rămână competitivi.

 

Pentru a face acest lucru, trebuie să implementeze aplicaţii noi, pe platforme IT performante care îndeplinesc eficient și cele mai exigente cerinţe ale clienţilor. Este esenţial ca infrastructura lor să aibă capacitatea să furnizeze eficienţă operaţională pentru a rula business-ul fără întreruperi.

 

Principala provocare este însă aceea că toate soluțiile de tip all-flash constrâng organizațiile să aleagă între performanță si disponibilitate continuă.

 

Cloud computing-ul, Internet of Things, explozia tehnologiilor mobile și a informațiilor de tip big data, au un impact nefavorabil asupra modului în care infrastructura moderă este construită, implementată sau gestionată. Comunicarea din centrul de date este unul dintre modurile în care putem măsura impactul tehnologiilor, în mod clar și precis. De la sistemele tradiționale de tip SAN via IP până la dispozitivele și componente software complexe, tehnologia evoluează, aducând cu sine posibilități nelimitate.

 

Împreună cu partenerii noștri de la Hitachi Data Systems si Brocade, vă invitam să descoperim modul în care nu mai sunt necesare compromisurile în alegerea unei soluții de stocare all-flash și pentru a obține o imagine de ansamblu despre noutățile din era cloud computing.