Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Fundatia Star Storage va invita sa directionati 20% din impozitul pe profit pentru proiectul Sangele este Viata

Fundatia Star Storage va invita sa directionati 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastra catre cauza umanitara Sangele este Viata, pentru a contribui la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti cu echipamente medicale performante in vederea prelucrarii si pastrarii sangelui si produselor conexe in conditii optime mai mult timp.

 

Pana la data de 31 decembrie 2014, toate companiile din Romania pot opta pentru a-si directiona 20% din impozitul pe profit care urmeaza sa-l achite statului pentru anul 2014 catre o organizatie non-guvernamentala pentru a sustine o cauza umanitara a acesteia.

 

Toate companiile care doresc sa-si directioneze 20% din impozitul pe profit pentru sustinerea cauzei Sangele este Viata o pot face simplu prin semnarea unui contract de sponsorizare cu Fundatia Star Storage, contract care poate fi descarcat de pe site-ul www.sangele-este-viata.ro.

 

Prin desfasurarea proiectului Sangele este Viata, Fundatia Star Storage si-a propus sa stranga fonduri pentru achizitionarea de echipamente medicale moderne necesare Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti si a celor din tara in vederea colectarii, stocarii si prelucrarii sangelui si produselor conexe in deplina siguranta, respecand normele tehnice in vigoare si cele mai inalte standarde europene. Totodata, prin acest proiect Fundatia Star Storage urmareste si:

  • cresterea numarului donatorilor de sange in Romania;
  • promovarea necesitatii de a dona sange, din cauza crizei actuale de sange, constientizarea gravitatii problemei in Romania si a necesitatii implicarii benevole a fiecarui tanar si adult, chiar daca donarea este neremunerata;
  • informarea publicului larg referitor la necesitatea implicarii in donarea de sange benevola, voluntara si neremunerata;
  • imbunatatirea perceptiei actuale despre donarea benevola si voluntara de sange.

 

Pana acum, in cadrul proiectului Sangele este Viata au fost donate urmatoarele echipamente medicale extrem de utile Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti in valoare de aproximativ 30 000 de euro: banca de sange (echipament profesional de refrigerare pentru 336 pungi de sange), aparat medical profesional de refrigerare pentru reactivi cu o capacitate de 500 litri, 6 hemomixere, un incubator si un agitator cu rac pentru trombocite, precum si un sistem de apa pura. Suma din care au fost achizitionate aceste echipamente reprezinta o donatie in valoare de aproximativ 20 000 euro (inclusiv TVA) a companiei Star Storage si una de aproximativ 8 600 euro (inclusiv TVA), rezultatul unei a doua etape de strangere de fonduri din cadrul proiectului.

 

Toate companiile care inregistreaza profit au oportunitatea sa decida ceea ce se va intampla cu 20% din impozitul pe care oricum il achita Statului pentru acest profit. Invitam companiile sa directioneze 20% din impozitul pe profit catre proiectul umanitar pe care il desfasuram, Sangele este Viata, si astfel vor putea sa faca un mare bine fara nici un cost, ajutand la realizarea dotarii cu echipamente medicale atat de necesare Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti. Multumim anticipat tuturor companiilor care vor alege sa se alature cauzei noastre pentru a schimba in bine conditiile de procesare si stocare a sangelui donat de la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, pentru binele nostru, al tuturor. Sa nu uitam ca in fiecare minut, un roman are nevoie de sange.„, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage si Presedinte al Fundatiei Star Storage.

 

Cei care doresc sa sustina cauza Sangele este Viata, altfel decat prin directionarea celor 20% din impozitul pe profit, o pot face prin:

  • Donatii cu plata prin card bancar, inclusiv din strainatate, cu comision 0 – direct pe site-ul proiectului www.sangele-este-viata.ro
  • Donatii directe prin transfer bancar in contul deschis de catre Fundatia Star Storage la Banca UniCredit Tiriac Bank, Sucursala „Rosetti”, Bucuresti:

RO52 BACX 0000 0008 5451 7001.

 

Mai multe informatii despre cauza umanitara Sangele este Viata sunt disponibile pe site-ul proiectului www.sangele-este-viata.ro, unde este prezentata si suma stransa pana in prezent, aceasta fiind actualizata permanent.