Star Storage Donare sange
In fata timpului si a
nevoilor de business

Fundatia Star Storage va invita sa sustineti Campania umanitara Sangele este Viata cu un SMS de 2 euro la 8849

Fundatia Star Storage anunta o noua etapa in desfasurarea Campaniei umanitare „Sangele este viata” prin lansarea posibilitatii de a dona suma de 2 euro cu un SMS la 8849 in perioada 4 martie – 30 aprilie 2014. Campania „Sangele este viata” este dedicata strangerii de fonduri pentru achizitia de echipamente medicale performante necesare in vederea pastrarii sangelui si produselor conexe in conditii optime mai mult timp.

 

„Sangele este o substanta perisabila, de aceea sunt necesare echipamente medicale performante care sa pastreze sangele donat in conditii optime pentru mai mult timp. In fiecare minut, un roman are nevoie de sange, intr-un an peste 525 mii de romani. Mai mult decat atat, la nivel national, una din trei operatii este anulata sau amanata din cauza lipsei de sange. De aceea, ne-am asumat sa sprijinim Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti prin achizitia unor echipamente vitale pentru pastrarea sangelui si a substantelor conexe.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage si Presedinte al Fundatiei Star Storage.

 

Orice persoana care doreste sa se implice poate sa sprijine campania „Sangele este viata” prin urmatoarele modalitati:

  • Trimiterea unui SMS cu valoarea de 2 euro la numarul 8849 (Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Cosmote si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.).
  • Donarea a 2% din impozitul pe salariu pentru persoane fizice pana pe 23 mai – formularul 230 poate fi descarcat de pe site-ul campaniei www.sangele-este-viata.ro.
  • Donatii directe in contul Fundatiei Star Storage

 

RO52 BACX 0000 0008 5451 7001, deschis la UniCredit Tiriac Bank, Sucursala Rosetti.

 

„Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti este cel mai mare din tara si aprovizioneaza cu sange toate cele 60 de spitale din Bucuresti. Sangele are o durata de viata limitata, diferitele componente ale sangelui pot fi folosite pe perioade de doar cateva zile, cum ar fi trombocitele, care trebuie folosite in maxim 5 zile de la donare sau celulele rosii, care pot fi pastrate la rece pentru maxim 42 de zile. Avem nevoie de echipamente medicale performante pentru a ne adapta la cerintele medicinei moderne si ale chirurgiei de varf”, a declarat doamna Doina Gosa, Director al Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

 

Campania vizeaza achizitia de echipamentele medicale performante, cum ar fi: unitati de stocare sange, unitati de stocare PPC, agitatoare de trombocite cu incinta termostatata, balante electronice etc.

 

Costul total al acestor echipamente ajunge la suma de ~200 000 euro, bani pe care Fundatia Star Storage si-a propus sa ii stranga pana la finalul anului 2014.

 

sangele este viata

 

Despre Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage este o organizatie non-guvernamentala romaneasca, caritabila, non-profit, care are ca obiectiv principal realizarea si implicarea in campanii, programe si proiecte sociale, care sa contribuie activ la rezolvarea problemelor si dezvoltarea societatii romanesti. Fundatia Star Storage a fost infiintata pe data de 1 mai 2013, pe baza experientei de peste 11 ani a companiei Star Storage in dezvoltarea, sustinerea si implicarea activa in campanii de responsabilitate sociala cu efecte reale pozitive in societatea romaneasca.

 

Fundatia Star Storage apartine Star Storage, companie 100% romaneasca, leader de piata pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente) si servicii de externalizare, fundatia desfasurand o activitate distincta fata de operatiunile comerciale ale companiei. Absolut toate fondurile Fundatiei Star Storage sunt directionate catre cauzele sociale in care este implicata fundatia, membrii acesteia neavand niciun beneficiu material pentru activitatea desfasurata.

 

Pentru mai multe detalii, vizitati star-storage.ro/ro/despre-fundatia-star-storage.