Sunteti pregatiti sa va recuperati datele si sa continuati operatiunile dupa un atac ransomware?

Indiferent de tipul de atac cibernetic, in StarVault ai masuri speciale pentru protectie si pentru continuitatea operatiunilor

Amenintarile ransomware au perturbat semnificativ mii de afaceri din diverse industrii in 2021, ducand la pierderi substantiale. Atacatorii par sa prefere organizatiile din servicii financiare, retail si din productie drept victime favorite pentru operatiunile lor ransomware, dar nicio industrie nu a fost scutita. Tot mai mult, tintele ransomware s-au mutat de la persoane fizice la companii si, pe langa datele de productie, exista tot mai multe atacuri cibernetice care vizeaza inclusiv copiile de rezerva.

 

Pe baza a peste 20 de ani de experienta in protectia datelor si in asigurarea continuitatii operationale, Star Storage a dezvoltat un portofoliu complet de servicii de protectie cibernetica si continuitate operationala bazat pe cele mai bune tehnologii, pe centrul nostru de date Tier-III din Bucuresti si pe specialisti in securitate si protectia datelor, pentru a va ajuta sa va mentineti operatiunile, chiar si dupa un atac ransomware. Propunerea noastră de valoare este mai mult decat protejarea datelor dvs. – este vorba despre a va ajuta sa ramaneti operationali dupa un astfel de eveniment nedorit.

 

In plus fata de centrul nostru de date de top si tehnologiile de varf folosite, avem un istoric dovedit de implementare si operare cu succes a infrastructurilor critice IT, asigurand disponibilitate ridicata, protectie si recuperare in caz de dezastru pentru cele mai solicitante medii.

 

Infrastructura noastra de cloud scalabila va permite sa beneficiati imediat de o solutie de securitate adaptabila nevoilor D-voastra, fara investitii initiale costisitoare, si sa scalati rapid la nevoie pentru a oferi rezilienta necesara la nivelul intregii companii.

 

Incepeti o colaborare cu Star Storage si lasati echipa noastra de experti sa se concentreze pe furnizarea unor solutii de securitate de top livrate din cloud, astfel incat sa va puteti concentra pe ceea ce este important – afacerea si clientii dvs.

 

O alternativa excelenta la achizitia de sisteme si echipamente scumpe, utilizarea serviciilor cloud iti ofera in plus si servicii de protectie a datelor si continuitate de nivel enterprise, si servicii de asistentata tehnica 24x7x365 pentru a permite afacerii tale sa functioneze fara probleme.

 

Apelati cu incredere la specialistii Star Storage pentru o analiza gratuita pentru evaluarea rezilientei cibernetice, pentru a intelege unde va aflati și pentru a primi recomandari despre modul in care organizatia dvs. poate detecta, raspunde și recupera dupa un ransomware sau alt atac cibernetic. In plus, puteti identifica posibilitatile de reducere a costurilor D-voastra prin utilizarea serviciilor cloud.

 

 

Distribuie

Share with your friends on social media

Aboneaza-te la newsletterul nostru

Iti trimitem lunar oferte speciale, noutati si analize legate de Managementul Informatiei si Cloud.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.