Star Storage Parteneri
Ultimele Stiri Star Storage

Participa alaturi de noi la cele mai importante evenimente internationale din industrie

Vom fi prezenti in cadrul celor mai prestigioase evenimente care vor avea loc in aceasta toamna. Ne-ar placea sa te avem alaturi!

 

1. Afla care sunt noile frontiere ale Cloud-ului la nivel european in cadrul EuroCloud Forum 2016 din Bucuresti.

 

Clientii si furnizorii de Cloud, organizatii de cercetare orientare pe Cloud, startup-uri, reprezentati ai partidelor politice si ai administratiei publice centrale, dar si alte parti interesate de zona Cloud-ului se vor intalni pentru cel de-al 7-lea Congres EuroCloud in Bucuresti pe data de 5 si 6 Octombrie, 2016.

 

EuroCloud Forum se afla la cea dea 7-a editie a EuroCloud Congress desfasurata anual in Europa si pentru prima oara organizata in Romania. Cu sloganul "Crearea de noi frontiere Cloud la nivel European", va fi cel mai mare forum din industria Cloud-ului din Europa.

Locatie: Bucuresti, Romania
Data: 5 - 6 Octombrie 2016
Adresa: Centrul expozitional Romexpo, Bld. Marasti nr. 65-67, sector 1

 

Afla mai multe informatii despre eveniment aici: http://forum.eurocloud.org/

 

2. Cunoaste-i pe cei care vor modela viitorul "smart" la Nordic Edge Expo 2016!

 

Nordic Edge Expo este unul dintre cele mai importante evenimente din Europa pentru cei dedicati solutiilor tehnologice care vor transforma orasele, comunitatile, companiile si locuintele in spatii inteligente..

 

Nordic Edge isi doreste sa devina una din cele mai importante arene pentru schimbul de cunostinte si inspiratie pentru creatorii afacerilor, locuintelor si oraselor de tip smart. Datorita prezentei celor mai buni strategi si a celor mai buni executanti, Nordic Edge Expo va fi un eveniment care nu trebuie ratat pentru oricine este interesat de domeniu, datorita schimburilor de idei, inspiratie, noi perspective si solutii de actiune.

Locatie: Stavanger, Norvegia
Data: 6 - 7 Octombrie 2016
Adresa: Stavanger Forum, PO Box 410, 4002 Stavanger

 

Alfa mai multe informatii despre eveniment aici: http://www.nordicedge.org/

 

3. Obtine cunostinte valoroase la Smart City Expo World Congress

 

Congresul va reuni peste 400 de factori de decizie si inovatori din lumea intreaga care vor impartasi din experienta lor, vor dezbate provocarile cu care se confrunta orasele in care locuim, vor incuraja gandirea laterala si vor trage un semnal de alarma la nivel global pentru a actiona in dezvoltarea oraselor utilizand solutii inteligente (smart).

Locatie: Barcelona, Spania
Data: 15 - 17 November 2016
Adresa: Fira de Barcelona (Gran Via Venue) Avinguda Joan Carles I, 58 08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

 

Afla mai multe informatii despre eveniment aici: http://www.smartcityexpo.com/