Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Primele echipamente medicale performante donate in cadrul Campaniei „Cursa Vietii trebuie sa continue” au ajuns la Institutul Clinic Fundeni

Star Storage si Asociatia Noi Orizonturi Familia au donat laboratorului de hematologie al Sectiei de Pediatrie din cadrul Institutului Clinic Fundeni doua echipamente medicale performante necesare pentru incalzirea pungilor de sange si dezghetarea plasmei in valoare de 11 433 de euro (inclusiv TVA). Actiunea face parte din cadrul Campaniei umanitare Cursa Vietii trebuie sa continue initiate in martie 2012 de catre Star Storage, impreuna cu Asociatia Noi Orizonturi Familia.

 

Campania umanitara Cursa Vietii trebuie sa continue este dedicata strangerii de fonduri pentru procurarea de aparatura medicala performanta cu scopul de a imbunatati conditiile din laboratorul de hematologie al Sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Pana in prezent, in cadrul Campaniei umanitare Cursa Vietii trebuie sa continue, s-a strans din donatii suma de ~23 500 €, din care au fost achizitionate cele doua echipamente medicale performante donate necesare pentru incalzirea pungilor de sange. Cursa Vietii trebuie sa continue nu se opreste aici si merge inainte, in acest moment obiectivul principal al campaniei fiind acela de a strange diferenta de bani pana la valoarea de 150 000 euro, suma necesara pentru achizitionarea unor componente esentiale de ultima generatie si a unor reactivi specifici indispensabili pentru dotarea laboratorului de hematologie al Sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Aceste dotari sunt vitale pentru diagnosticarea in profunzime si tratarea corecta a copiilor si tinerilor bolnavi de leucemie si alte tipuri de cancer.

 

cristina_stefanut_96dpi_70x107„Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta campanie. Din suma stransa pana acum ne-am bucurat sa putem achizitiona aceste doua echipamente medicale performante pentru Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Reprezinta un alt pas inainte in lupta impotriva cancerului la copii. Aceasta realizare demonstreaza ca prin implicarea activa a fiecaruia dintre noi putem sa contribuim la imbunatatirea calitatii actului medical in tara nostra spre binele copiilor si tinerilor bolnavi de leucemie sau alte forme de cancer.”, a declarat Cristina Stefanut, Vicepresedinte Asociatia Noi Orizonturi Familia.

 

catalin_paunescu_cursa_vietii_80x119

„Suntem bucurosi pentru ca am putut realiza aceasta donatie si nu avem suficiente cuvinte de multumire pe care sa le adresam tuturor celor care au donat. Acestora le multumim din suflet si le suntem foarte recunoscatori, in numele nostru si al copiilor care pot fi salvati prin intermediul donatiilor din cadrul Campaniei Cursa Vietii trebuie sa continue. Aceasta prima donatie a celor doua echipamente medicale performante necesare pentru incalzirea pungilor de sange reprezinta doar primul pas in realizarea scopului principal al campaniei noastre.

 

 

Credem cu tarie in cauza campaniei noastre pentru ca stim si suntem convinsi ca odata ce vom reusi tot ceea ce ne-am propus prin realizarea acesteia, Romania va avea mai multi copii si tineri care se vindeca de leucemie si alte tipuri de cancer, datorita faptului ca la Institutul Fundeni vor exista echipamente esentiale de ultima generatie si reactivi specifici, care vor permite diagnosticarea in profunzime si din timp in vederea tratarii corecte a pacientilor. Insa trebuie sa fim constienti de faptul ca, doar impreuna si avand alaturi de noi cat mai multi oameni minunati dispusi sa-si ajute semenii, putem schimba situatia copiilor si adolescentilor bolnavi de leucemie din tara noastra. Asadar, ii invitam pe toti cei care pot si doresc, sa ni se alature si sa sustina cauza Campaniei Cursa Vietii trebuie sa continue.”, a declarat Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

 

Cei care doresc sa sustina in continuare cauza campaniei noastre, o pot face prin una sau mai multe dintre urmatoarele variante:

  • Donatii directe cu plata prin card bancar, cu comision 0 – direct pe site-ul campaniei (www.cursavietii.ro) – serviciu oferit gratuit de mobilPay.ro pe toata durata campaniei
  • Donatii directe prin transfer bancar in conturile deschise de catre Asociatia Noi Orizonturi Familia la Banca UniCredit Tiriac Bank, Sucursala „Alba Iulia” Bulevardul Unirii, nr. 80, bloc J1, tronson 1, Bucuresti:

– RON: RO 26 BACX0000000 733357 000
– EURO: RO 96 BACX0000000 733357 001
– USD: RO 69 BACX0000000 733357 002

  • Donarea a 20% din impozitul pe profit al companiilor. Pentru a putea fi dedusa din impozitul pe profit aferent anului fiscal 2013, suma redirectionata trebuie platita pana la 31 decembrie 2013 si nu poate fi mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri. Procedura prin care firmele pot redirectiona o parte din impozitul lor pe profit consta in semnarea unui contract de sponsorizare cu Asociatia Noi Orizonturi Familia. Suma totala care ar putea fi redirectionata pentru sustinerea campaniilor umanitare de catre companiile romanesti este estimata la 300 – 400 milioane de euro anual.

 

Pe www.cursavietii.ro puteti sa gasiti mai multe detalii despre campanie, precum si suma donata pana in prezent, care este actualizata permanent cu sumele donate.

 

Cursa vietii trebuie sa continue! Alaturati-va acestei initiative, daruind din suflet!

 

Despre STAR STORAGE – INFORMATION MANAGEMENT | OUTSOURCING | CLOUD

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 13 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie – din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor fizice sau arhivelor electronice, servicii externalizate de Data Center si Cloud, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (GIS). Pentru mai multe informatii despre Star Storage, va rugam sa vizitati site-ul companiei la star-storage.ro.

 

 

Despre Asociatia Noi Orizonturi Familia

„Noi Orizonturi – Familia” este o asociatie nonprofit din Romania, al carei scop este acela de a imbunatati calitatea vietii membrilor comunitatii, in special a celor defavorizati social sau care se confrunta cu obstacole majore de sanatate in viata.

 

In domeniul sanatatii, Asociatia Noi Orizonturi Familia a initiat si dezvoltat de-a lungul celor aproape 10 ani de activitate doua proiecte majore:

  • unul destinat luptei impotriva cancerului in randul copiilor si tinerilor avand ca si componente ,,Prieteni pentru voi” – program prin care se ofera suport emotional copiilor si parintilor acestora si ,,Vreau sa cresc mare” – program menit sa redea micilor pacienti dreptul la cele mai bune conditii de spitalizare si tratament.
  • unul de corectare a strabismului pentru copiii care provin din familii defavorizate social.