(Re)Descopera Centrul nostru de Date TIER III. De 10 ani, redundanta Tier III, disponibilitate 100% si eficienta energetica (PUE 1,5)

(Re)Descopera Centrul nostru de Date TIER III

De peste 10 ani, platforma noastră de Cloud – StarVault – a ajutat sute de clienți în călătoria lor spre transformarea digitală, livrând beneficii reale și ajutându-i să reducă semnificativ costurile. Continuăm să investim în platforma noastră de tip multi-cloud care reunește ofertele de cloud privat bazate pe Microsoft Hyper-V, VMware sau KVM, ofertele de cloud public (Azure) sau opțiunile hibride (StarVault, Azure Stack), astfel încât clienții noștri să utilizeze soluția potrivită pentru fiecare tip de workload.

 

Știați că disponibilitatea Centrului nostru de date în ultimii 10 ani a fost de 100%?

La Star Storage ducem excelența în operarea unui centru de date la un nou nivel. Investim timp, energie și resurse pentru construirea unei infrastructuri sigure, redundante și reziliente, administrată 24×7 de către o echipă de experți cu peste 500 de certificări. Asigurăm astfel continuitatea operațională a clienților noștri în orice situație, într-un mod transparent și continuu, astfel încât aceaștia să se poata concentra fără grijă pe ceea ce contează: afacerea lor.

 

 

 

 

Știați că Centrul nostru de date este unul eficient cu un PUE de doar 1,5?

Putem vorbi de un centru de date eficient din punct de vedere energetic, cu impact direct în costul total de utilizare, de la un PUE (Power Usage Effectiveness) mai mic de 1.6. Conform Uptime Institute valoarea medie a PUE a crescut în 2019 la 1.67 față de 1.58 în 2018. La Star Storage suntem orientați către gestionarea sustenabilă a impactului asupra mediului înconjurător și optimizarea utilizării energiei. Investim în permanență și ne concentrăm eforturile ca să operăm un centru de date verde, eficient din punct de vedere energetic, care să crească valoarea totală livrată către clienții noștri și să reducă TCO-ul.

 

Distribuie

Share with your friends on social media

Aboneaza-te la newsletterul nostru

Iti trimitem lunar oferte speciale, noutati si analize legate de Managementul Informatiei si Cloud.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.