Star Storage Starhive
Cel mai mare centru de conversie din Europa Centrala si de Est

Centrul de conversie

Centrul de conversie Star Storage este cel mai mare si cel mai performant centru de conversie din Europa Centrala si de Est. Are o capacitate de procesare de peste un milion de pagini pe zi si foloseste cele mai performante tehnologii de conversie si sisteme complexe de securitate.

 

 

CONVERSIE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

 

Despre Centrul de Conversie

Centrul nostru permite conversia digitala, protejarea si accesarea informatiilor extrase din orice documente, indiferent de tipul acestora, de formatul sau de gradul lor de uzura.

 

Activitatile principale ale centrului

Specialistii Star Storage se ocupa de conversia oricaror documente: de la documente de uz curent la planse tehnice, manuscrise sau carti rare. Echipa Star Storage are experienta unor proiecte complexe de acest tip, la nivelul tuturor sectoarelor de activitate, si ofera consultanta pentru alegerea solutiei optime, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client.

 

Echipa noastra proceseaza rapid si cu un inalt grad de acuratete volume mari de documente, garantand securitatea datelor procesate, conform certificarii ISO 27001. Procesul include scanarea, corectarea imaginilor, recunoasterea tipurilor de documente, extragerea si recunoasterea informatiilor din imagini, aplicarea de coduri de bare, exportul lor intr-un format necesar accesarii ulterioare stocarii arhivei etc.

 

 

SERVICII COMPLETE DE CONVERSIE DIGITALA

Star Storage furnizeaza servicii complete de conversie digitala a documentelor si externalizare a proceselor bazate pe documente prin intermediul pachetului de servicii StarHive, dupa cum urmeaza:

 • Transportul documentelor in conditii de maxima siguranta (cutii speciale, insotite de liste de continut si de elemente unice de identificare);
 • Scanarea unei game variate de documente, de la A4 la formate mai mari sau mai mici: carduri de acces, pelicula, carti de vizita, fotografii, planse tehnice etc.;
 • Procesarea imaginilor scanate pentru asigurarea unui nivel maxim de claritate;
 • Conversia imaginilor de tip raster in imagini vectoriale pentru utilizarea ulterioara a acestora in sisteme CAD si GIS;
 • Facilitarea accesului si a regasirii informatiilor prin introducerea metadatelor sau indexarea intregului continut;
 • Captura datelor prin tehnologii de ultima generatie (OCR, ICR,  OMR) si printr-un sistem proprietar de captura a informatiilor din documente – StarCapture;
 • Proiectarea, scanarea si identificarea automata a formularelor;
 • Verificarea si validarea datelor preluate din formulare;
 • Exportul datelor in sisteme de tip enterprise: DMS, BPM, ERP, CRM, SGBD etc.;
 • Stocarea imaginilor si indecsilor pe medii optice, magneto-optice sau servere FTP;
 • Arhivarea datelor conform legii 135/2007.

Star Storage este leader-ul de piata pe servicii de arhivare documente: arhivare fizica si arhivare electronica.

 

Obtineti mai multe detalii

 

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .