Star Storage SEAL metadate
Castiga valoare prin folosirea unui sistem mai simplu si usor de utilizat.

SEAL si importanta metadatelor

Administrarea metadatelor in procesul de arhivare si indexare informatiilor.

În mediul de afaceri actual, utilizatorii doresc să îşi administreze informațiile de la birou în același fel ca aplicațiile lor uzuale – interfețe de utilizare prietenoase, disponibile oricând și în contextul potrivit. Ca un rezultat firesc, organizațiile sunt nevoite să schimbe modul prin care furnizează informaţii prin platformele tradiționale de management al conținutului (ECM), care sunt extrem de complexe, în platforme agile, sigure, uşor de înţeles şi administrat.
Și … acest lucru trebuie să se întâmple chiar acum, din moment ce angajații și partnerii de afaceri utilizează deja sisteme publice de partajare și sincronizare în cloud.

 

Din ce în ce mai multe organizații se orientează spre evaluarea caracteristicilor și funcționalităților specifice tehnologiilor, în loc să înțeleagă cum angajații lor pot câștiga valoare prin folosirea unui sistem mai simplu și ușor de utilizat.

 

Ce își doresc utilizatorii:

  1. Ușurință în utilizarea aplicațiilor
  2. Disponibilitate oricând și de oriunde
  3. Informații de valoare, prezentate în context

Ce își doresc managerii & IT-ul:

  1. Siguranță
  2. Complianță
  3. Accesibil din punct de vedere costuri

 

Pentru a gestiona eficient și pentru a exploata cunoștințele unei companii, trebuie sa iei în considerare metadatele. Implementarea cu success a oricărui conținut, ca parte a unei strategii, implică implementarea unei scheme de metadate care este suportată de către tehnologie, oameni și procese.

 

Construirea unei arhive electronice de tip enterprise sau de administrare a înregistrărilor (Enterprise Information Archiving / Records Management) fără metadate este un proces similar cu aruncarea unei hârtii într-o cutie nemarcată. Informațiile furnizate de către metadate eficientizează investițiile realizate în sistemele de arhivare a informațiilor prin deblocarea potențialului de a integra, descoperi și împărtăși activele informațiilor.

 

Pentru a răspune acestor provocari, Star Storage a creat SEAL - un produs software de tip enterprise, dedicat arhivării şi administrării informațiilor, care permite companiilor să mențină și să elibereze adevărata valoare a activelor informațiilor, oferind în același timp utilizatorilor un mediu de lucru securizat, în concordanță cu prevederile legale în vigoare. SEAL oferă utilizatorilor săi o serie de funcționalități inovative, toate caracteristicile acestuia fiind disponibile dintr-o interfață de utilizare simplă dar în același timp prevazută cu funcționalități puternice.

Management de metadate puternic, gata de utilizare out-of-the-box

Datorită caracteristicilor flexibile unice de administrarae a datelor, SEAL poate integra, arhiva și administra orice document, cu orice clasificare, din ziua 1 după instalarea out-of-the-box. Gata cu fișierele standard si ierarhiile fixe!

 

 

 

 

 

 

 

Metadata puternice bazate pe norme de securitate

Setarea normelor de securitate este extrem de flexibilă iar alocarea permisiunilor (cine poate vizualiza, edita, șterge, partaja și descărca informațiile) poate fi realizată într-o manieră prietenoasă, bazată pe metadatele documentelor.

 

Model dinamic de adaptare a datelor (user sef-service), cu perspective nelimitate de utilizare

Special proiectat pentru a se adapta ad-hoc la structura datelor tale, SEAL nu te obligă să realizezi schimbări IT complexe ori de câte ori vrei să adaugi noi câmpuri de date. Utilizatorii pot organiza acum documentele conform unor nevoi specifice, oricând, fără a necesita ajutor din cadrul departamentului IT propriu sau din partea unor terți. Ușor de configurat, produsul permite oricărui utilizator, în funcție de rolul de business, să aibă o perspectivă personalizată asupra acelorași documente arhivate, având ca rezultat decizii de afaceri mult mai rapide și mai performante.

 

Partajarea colecțiilor de documente pe perioade determinate de timp

Utilizatorii pot crea și partaja uşor şi rapid colecții de documente, pastrând în același timp controlul asupra informațiilor, respectând toate regulile de securitate și conformitate. Caracteristicile colecțiilor de documente oferă posibilitatea de a partaja conținut către utilizatorii interni și chiar și către cei externi.

Pentru a afla mai multe informații despre SEAL te invităm să vizitezi