Star Storage Parteneri
Solutii de top pentru afaceri de top

Arhivare pe Termen Lung pe Microfilm

Solutia de arhivare analogica a documentelor este o masura suplimentara de pastrare nealterata a informatiilor arhivate pe termen lung si foarte lung. Astfel, documentele scanate pot fi convertite in timp real si in format analogic, pe microfilm.

Star Storage ofera servicii de stocare si de arhivare a informatiilor, atat arhivare analogica, cat si arhivare electronica, in conditii maxime de securitate (din punctul de vedere al accesului) si de siguranta (informatia putand fi reconstituita in caz de dezastru). Va punem la la dispozitie atat acces on-line (in baza de date nestructurate stocate digital), cat si off-line (cautare in baza de informatii arhivate suplimentar pe microfilm). Stocarea informatiilor se realizeaza pe sistemele RAID, extrem de performante din punct de vedere al vitezei de access si al redundantei informatiei.

 

De asemenea, clientii pot opta pentru arhivarea datelor pe sisteme de stocare de tip WORM (write once read many), acestea impiedicand modificarea ulterioara de catre o persoana neautorizata.

 

Star Storage este leader-ul de piata pe servicii de arhivare documente: arhivare fizica si arhivare electronica.

 

Solutia de arhivare analogica a documentelor este o masura suplimentara de pastrare nealterata a informatiilor arhivate pe termen lung si foarte lung. Detinem tehnologia si specialistii necesari pentru conversia in timp real a documentelor scanate pe microfilm (microfilmul fiind singura modalitate de arhivare pe termen lung care nu este afectata de modificarile/evolutiile tehnologice, un microfilm putand fi vizualizat si peste 100 de ani cu o simpla sursa de lumina).

 

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina.

Inca ai intrebari? Solicita un demo

Inscrie-te astazi pentru o demonstratie gratuita
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .