Star Storage Parteneri

Procesare Documente si Captura de Date

Castiga bani si timp! Este momentul sa alegi arhiva electronica de documente! In mediul de afaceri actual extrem de competitiv informatia este cea mai importanta resursa a organizatiilor, iar aceasta, in cele mai multe cazuri se regaseste in documente pe hartie. Sistemele de captura (scanare, catalogare) a informatiilor reprezinta primul pas in gestiunea performanta a informatiilor, permitand conversia documentelor din format fizic in format electronic, precum si extragerea informatiilor necesare din cadrul acestora.

Iti sunt cunoscute aceste cifre?

60%

dintre angajati petrec mai mult de o ora pentru a reconstitui documente ce exista deja

19

un document este multiplicat de 19 ori in medie

50%

dintre profesionistii in domeniu petrec pana la 15% din timpul lor cu lecturarea informatiei si pana la 50% din timp cautand aceasta informatie

80%

din toate informatiile unei organizatii se afla pastrata sub forma unor documente

660 lei

Companiile cheltuiesc 60 de lei pentru arhivarea unui document, 360 lei pentru a gasi un document arhivat necorespunzator si 660 lei  pentru a reface un document pierdut

7.5%

dintre documente sunt pierdute si 3% din cele ramase nu sunt arhivate corecspunzator

9 lei

Costurile de creare a unui document se ridica la 3 lei iar cele pentru managementul acestuia sunt in medie de 9 lei

 Aplicatia StarCapture transforma documentele pe hartie in documente electronice si extrage informatiile utile, permitand ulterior accesul rapid si valorificarea acestora in intreaga organizatie, reducerea costurilor cu depozitarea si utilizarea documentelor pe hartie.

 

SEAL (Secure Electronic Archive Library) este solutia completa de gestiune a arhivelor si se integreaza transparent cu aplicatia de captura de date din documente StarCapture si include facilitati unice in Romania de regasire si acces la informatii pe baza metadatelor asociate.

In cazul in care doresti sa utilizezi temporar pachetul de arhivare electronica ai posibilitatea sa-l inchiriezi si sa incepi imediat sa-l folosesti!

 

Cu doar 40 euro/luna il poti utiliza exact atunci cand ai nevoie de el si pentru cat timp ai nevoie!

 

Vrei sa scapi de povara administrarii si regasirii informatiilor importante din "muntele" de documente, fara sa investesti intr-un sistem propriu de arhivare electronica a documentelor? Platesti cat arhivezi!

 

Alege serviciile externalizate de stocare si gestiune a arhivei electronice a documentelor Seal On Demad Business Edition sau Seal On Demad Compliance Edition  oferite de catre Star Storage sub forma unei solutii complete de conversie documente in format electronic si arhivarea acestora in cel mai sigur centru de date din Romania, fara investitii initiale, pe baza unui abonament lunar accesibil si flexibil, adaptat perfect nevoilor companiei tale.

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

Solutie software de ultima generatie bazata pe metadate si AI pentru asigurarea eficientei si conformitatii continutului, platforma low-code pentru automatizarea proceselor digitale.

Inoveaza si accesează potențialul maxim al biroului tau digital cu o solutie moderna pentru administrarea unificata a informatiilor si arhivelor electronice

Vezi produs Vezi site
Captura de date si documente

Documentele in format hartie au un rol deosebit de important in orice organizatie. In multe cazuri informatiile prezente in aceste documente nu se regasesc in nici un sistem informatic capabil sa structureze informatia si sa o puna la dispozitia utilizatorilor in format digital.

Vezi produs Vezi site

Inca ai intrebari? Solicita un demo

Inscrie-te astazi pentru o demonstratie gratuita
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .