Star Storage Parteneri
Solutii de top pentru afaceri de top

Managementul comunicarii cu clientii

Comunicare personalizata cu toti clientii prin Serviciul Star Storage de Productie Documente Transpromo.

Toate informatiile de care ai nevoie

Comunicarea personalizata cu fiecare client este visul fiecarei companie. Intr-o lume in care clientii sunt inconjurati de o explozie de informatie, in care canalele de comunicare cu clientii s-au multiplicat ajungand la dimensiuni de neimaginat, o lume a device-urilor mobile, devine aproape imposibil pentru un marketer sa se asigure ca mesajul sau catre client este primit si inteles corect. Acest lucru este posbil acum prin intermediul materialelor transpromo.

Star Storage este singura companie din tara care a dezvoltat competente reale in zona de productie a documentelor Transpromo (white paper marketing), respectiv abilitatea de a combina in cadrul aceluiasi document un set de informatii tranzactionale (date financiare pentru facturare, situatii bancare - extras de cont, scrisori de informare etc.) cu un mesaj cu caracter comercial sau promotional, personalizat in functie de preferintele, obiceiurile de achizitie si stilul de viata al destinatarului.

Procesul de generare al documentelor complet dinamice

Utilizand o platforma informatica de ultima generatie, avem capacitatea de a extrage date din majoritatea sistemelor informatice de tip CRM existente in piata. Aceeasi platforma ne permite sa combinam informatiile extrase si sa utilizam rezultatul pentru generarea de documente complet dinamice, pline de viata.

 

Documentele astfel generate vor contine, pe langa informatii de tip text, o serie de elemente grafice rezultate din interpretarea datelor tranzactionale: grafice de tip Bar sau Piechart care ajuta clientul sa analizeze informatiile primite, mesaje si imagini variabile ce pot alerta clientul cu privire la un eveniment care are impact direct asupra lui, coduri de bare liniare sau bidimensionale pentru a inlesni identificarea documentelor la punctele de incasare numerar sau pentru a extinde informatiile tiparite in zona electronica (QR Codes).

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

Solutie software de ultima generatie bazata pe metadate si AI pentru asigurarea eficientei si conformitatii continutului, platforma low-code pentru automatizarea proceselor digitale.

Inoveaza si accesează potențialul maxim al biroului tau digital cu o solutie moderna pentru administrarea unificata a informatiilor si arhivelor electronice

Vezi produs Vezi site

Inca ai intrebari? Solicita un demo

Inscrie-te astazi pentru o demonstratie gratuita
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .