Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Star Storage a devenit furnizor autorizat de Arhivele Nationale ale Romaniei

Aceasta autorizare a fost acordata companiei Star Storage pentru ca indeplineste conditiile referitoare la competenta profesionala, datorita dotarilor tehnice la cele mai inalte standarde de care dispune, precum si a existentei reglementarilor interne de practica arhivistica in conformitate cu prevederile Legii 16/1996.

 

Autorizarea a fost acordata de Arhivele Nationale ale Romaniei pentru prestarea urmatoarelor serviciilor arhivistice:

  1. serviciul arhivistic de pastrare si conservare
  2. serviciul arhivistic de prelucrare arhivistica
  3. serviciul arhivistic de legatorie
  4. serviciul arhivistic de utilizare a documentelor detinute.

 

Incepand cu acest an, furnizarea serviciilor de arhivare fizica este permisa doar pentru companiile care demonstreaza ca au capacitatea de a oferi aceste servicii in conditiile impuse de lege, fapt demonstrat doar prin obtinerea autorizatiilor din partea Arhivelor Nationale ale Romaniei.

 

Obtinerea acestor autorizatii de catre Star Storage vine ca o reconfirmare a pozitionarii companiei ca leader de piata pe zona serviciilor de arhivare fizica si electronica.

 

„In ultimii ani am facut investitii semnificative in dotarea cu sisteme de ultima generatie a Centrului de Depozitare a Documentelor Fizice, iar obtinerea acestor autorizatii este o confirmare ca am facut alegerile corecte. Totodata, cele 4 autorizatii obtinute ne permit sa oferim si in continuare clientilor nostri atat servicii de depozitare si acces la documentele arhivate, cat si servicii de pregatire arhiva (prelucrare arhivistica si legatorie), astfel incat sa ii ajutam sa indeplineasca in totalitate cerintele legislative in vigoare.” – a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.