Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Star Storage il recruteaza pe Daniel Ionescu in pozitia de director de marketing

Star Storage, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor din Romania, anunta numirea lui Daniel Ionescu in functia de Marketing Director, incepand cu luna octombrie 2015. Anterior, Daniel a detinut timp de 5 ani functia de Strategic Marketing Director in TotalSoft si a ocupat pentru 10 ani functia de Director de Operatiuni Bitdefender.

 

Cu o experienta semnificativa in dezvoltarea si pozitionarea de produse software romanesti pe piete internationale, Daniel va fi responsabil de definirea si implementarea strategiei de marketing Star Storage. Principalele obiective sunt alinierea portofoliului de solutii la tendintele pietei, consolidarea echipei de marketing si integrarea cu echipele de vanzari directe si prin parteneriate strategice internationale.

 

 

Vad in Star Storage un potential mare de dezvoltare, bazat atat pe solutiile proprii de arhivare, cat si pe o abordare matura a tehnologiilor moderne, cum sunt aplicatiile mobile sau solutiile in cloud. Provocarea pe termen scurt este educarea pietei locale in a intelege avantajele cloud computing-ului si promovarea serviciilor vandute sub brandul StarVault”a declarat Daniel Ionescu, Marketing Director Star Storage.

 

Daniel a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si MBA-ul Romano-Canadian al Universitatii din Ottawa, cu specializarea in marketing.

 

Despre Star Storage

STARSTORAGE este unul dintre cei mai puternici furnizori de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor pentru organizatii publice si private din Romania.Cu 15 ani experienta si un portofoliu de peste 500 de clienti in industrii ca financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in transformarea digitala a organizatiilor de orice dimensiune. Lider in furnizarea de continut digital, tehnologii mobile si solutii de cloud computing, STAR STORAGE are clienti pe 4 continente in tari ca USA, Germania, Spania, Italia, Suedia, Elvetia sau Africa de Sud.

 

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.star-storage.rowww.star-vault.ro sau www.star-hive.ro