Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Star Storage incurajeaza tinerii romani performanti prin sustinerea Olimpiadei Nationale de Matematica 2015

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, incurajeaza performanta tinerilor romani prin programul „Cred in Romania” desfasurat de Fundatia proprie, sustinand cea de-a 66-a editie a Olimpiadei Nationale de Matematica.

 

Olimpiada Nationala de Matematica din acest an s-a desfasurat la Liceul „Traian Vuia” din Bucuresti in perioada 6 – 10 aprilie. Star Storage a dorit sa le fie alaturi tuturor elevilor din clasele V-XII care au obtinut cele mai bune rezultate si au ajuns pana in aceasta etapa, din cei peste 600 de participanti inscrisi in cadrul competitiei, si care vor reprezenta Romania la concursurile internationale de profil.

 

Star Storage desfasoara de mai multi ani proiecte care sustin tinerii romani de valoare, performanti in anumite domenii prin Programul Cred in Romania. Acesta este un program gestionat de Fundatia Star Storage care urmareste sustinerea, promovarea si contribuirea la dezvoltarea romanilor de valoare care fac cinste Romaniei si pot schimba pozitiv perceptia strainilor despre romani. Fundatia Star Storage are ca obiectiv principal realizarea si implicarea in campanii, programe si proiecte sociale, care sa contribuie activ la rezolvarea problemelor si dezvoltarea societatii romanesti.

 

Star Storage este o companie romaneasca, care de-a lungul celor peste 14 ani de activitate, a initiat, desfasurat si sustinut constant proiecte, programe si campanii sociale cu scop caritabil, care au avut un impact pozitiv pentru societatea noastra. Star Storage pune foarte mare accent pe performanta in special pentru serviciile de business si portofoliul de produse si servicii pe care le ofera clientilor sai, de aceea exista aceasta dorinta astfel incat sa fie permanent alaturi de oamenii de valoare care doresc sa faca performanta in domeniul pe care l-au ales, fie el educational sau vocational.

 

Ne bucuram foarte mult cand putem fi alaturi de tineri care isi doresc ca prin reusitele si performantele proprii sa duca numele Romaniei in lume si sa demonstram impreuna ca si noi avem oameni de valoare. Rezultatele de exceptie obtinute de olimpicii nostri in competitiile internationale ne-au facut foarte mandrii si ne-au motivat sa incurajam cat mai multi tineri sa se pregateasca si sa atinga succesul in ceea ce fac. Suntem o companie romaneasca care a avut intotdeauna focus pe performanta pentru a putea ajunge un partener business de succes atat la nivel national, cat si international perfectionand permanent portofoliul de produse, solutii si servicii pe care le oferim. Le uram felicitari castigatorilor si mult succes in fazele internationale care vor urma. Invitam toti romanii care doresc sa ni se alature in aceste demersuri sa contribuie prin donarea a 2% din impozitul pe venit pana pe 25 mai in cadrul programului Cred in Romania„, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage si Presedinte al Fundatiei Star Storage.

 

In 2013, Star Storage a sprijinit, in cadrul aceluiasi program, cei doi tineri romani olimpici care au castigat medalia de argint la Olimpiada Internationala a Proiectelor Mediului Stiintific INESPO 2013, categoria Mediu si Biologie, desfasurata in Olanda la Middelburg si care s-au calificat pentru finala din SUA.

 

Totodata, compania prin fundatia proprie este partener recurent al Programului Tinere Talente desfasurat anual de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, prin care sustine performanta artistica a peste 20 de tineri talentati fara posibilitati financiare.

 

Orice persoana interesata sa ajute la realizarea obiectivelor programului Cred in Romania poate sa contribuie prin directionarea a 2% din impozitul pe venit catre Fundatia Star Storage sau doneze direct in contul acesteia – RO52 BACX 0000 0008 5451 7001. Toate peroanele care doresc sa-si directioneze 2% din impozitul pe venit pentru sustinerea cauzei Cred in Romania o pot face doar pana la data de 25 mai, prin semnarea formularului 230 (pentru venituri din salarii) sau 200 (pentru alte venituri), care pot fi descarcate de pe site-ul star-storage.ro/fundatia, acestea fiind deja precompletate cu datele Fundatiei Star Storage. In cazul in care utilizati formularele disponibile pe site-ul www.anaf.ro, datele necesare pentru completarea acestora sunt urmatoarele: Anul: 2014; Denumire entitate nonprofit: FUNDATIA STAR STORAGE; Cod de identificare fiscala: 31479117; Cod bancar (IBAN): RO52 BACX 0000 0008 5451 7001.

 

 

Despre Star Storage

STAR STORAGE, compania romaneasca de servicii de tehnologia informatiei, pozitionata ca lider al industriei romanesti, deserveste o baza mare de clienti din sectorul privat si public, oferind solutii de stocare, protectie, arhivare si management al informatiilor.

 

Star Storage are peste 14 ani de experienta pe piata romaneasca si pe langa prezenta sa nationala, compania s-a extins pe plan international prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume. Star Storage ofera clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor si joaca un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor, catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului. In plus fata de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing – axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare a datelor – catre banci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii din industrie si utilitati.

 

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati star-storage.ro.

 

Despre FUNDATIA STAR STORAGE – DIN PASIUNE PENTRU OAMENI

Fundatia Star Storage este organizatie non-guvernamentala romaneasca, caritabila, nonprofit, care are ca obiectiv principal realizarea si implicarea in campanii, programe si proiecte sociale, care sa contribuie activ la rezolvarea problemelor si dezvoltarea societatii romanesti. Fundatia Star Storage apartine Star Storage, companie romaneasca, leader de piata pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud, fundatia desfasurand o activitate distincta fata de operatiunile comerciale ale companiei. Fundatia Star Storage a fost infiintata pe baza experientei de peste 12 ani a companiei Star Storage in dezvoltarea, sustinerea si implicarea activa in campanii de responsabilitate sociala cu efecte reale pozitive in societatea romaneasca. Absolut toate fondurile Fundatiei Star Storage sunt directionate catre cauzele sociale in care este implicata fundatia, membrii acesteia neavand nici un beneficiu material pentru activitatea desfasurata. Pentru mai multe informatii despre Fundatia Star Storage, va rugam sa vizitati site-ul fundatiei la star-storage.ro/fundatia.