StarVault Dedicated Infrastructure
Performanta conteaza

Infrastructura locala de cloud privat cu cost redus, latenta redusa si performanta de nivel enteprise

Star Storage isi largeste portofoliul de solutii cloud si lanseaza in parteneriat cu Hewlett Packard Enterprise serviciul StarVault DIaaS

Star Storage este partener cu Hewlett Packard Enterprise

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


StarVault Dedicated Infrastructure

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Star Storage, furnizor global de tehnologie care ofera solutii hibride si multi-cloud de top, in parteneriat cu Hewlett Packard Enterprise (HPE) Romania, isi extinde portofoliul de servicii cloud prin adaugarea StarVault Dedicated Infrastructure as a Service (DIaaS), utilizand serviciul HPE GreenLake.

 

In ciuda avantajelor cloudului public, un procent ridicat de aplicatii si date pentru clienti trebuie sa fie gazduite in centre de date locale din cauza unor probleme precum performanta, latenta datelor, dependenta aplicatiilor si asigurarea conformitatii cu reglementarile legale. Raspunzand acestor provocari, StarVault DIaaS ofera o experienta de top ca serviciu, combinand agilitatea si economia cloudului public cu securitatea si performanta unei infrastructuri IT locale.

 

„Continuam sa investim in dezvoltarea unei platforme de tip multi-cloud, care reuneste oferte cloud bazate pe centrul nostru de date local Tier-III si ofertele de cloud public. Scopul nostru este de a oferi clientilor nostri o libertate totala in alegerea ofertei cloud potrivite pentru fiecare sarcina de lucru sau nevoie de afaceri cu acelasi SLA de top si asistenta tehnica in limba locala. Investind in parteneriatul cu HPE Romania, aducem clientilor nostri puterea ultimei generatii de tehnologie HPE prin serviciul HPE GreenLake. Acest lucru ne permite sa construim infrastructuri dedicate la nivel de intreprindere si sa le oferim, la cerere, clientilor enterprise care pana acum erau blocati in eforturile lor de a migra in cloud datorita reglementarilor legale si a sensibilitatii legate de localizarea datelor de afaceri.”, a declarat Sebastian Handoca, Delivery Director for Cloud and Infrastructure Solutions la Star Storage.

 

Noile servicii cloud StarVault, alimentate de HPE GreenLake, care acopera gestionarea containerelor, operatiunile de invatare automata, VM-urile, stocarea, capacitatea de procesare, protectia datelor si zona de networking, sunt combinate acum cu un portofoliu extins de servicii cloud si centre de date de la Star Storage, ajutand clientii sa transforme si sa modernizeze aplicatiile si datele lor, oferind in acelasi timp cea mai buna performanta in cloud si securitate la cel mai mic cost total de utilizare.

 

„Colaborarea noastra cu Star Storage imbunatateste si extinde si mai mult ecosistemul nostru de parteneri global pentru HPE GreenLake. Tehnologia noastra si economia solutiilor noastre livrate ca serviciu permit furnizorilor de servicii sa isi diferentieze in continuare ofertele, iar StarVault Dedicated Infrastructure as a Service, alimentat de HPE GreenLake, este un exemplu convingator al modului in care serviciile cloud pot fi implementate rapid, flexibil si in siguranta „, a declarat Dragos Dan, PointNext Services and Consumption Growth Country Manager, Hewlett Packard Enterprise, Romania.

 

Serviciul StarVault Dedicated Infrastructure as a Service (DIaaS) oferit de Star Storage pe baza HPE GreenLake ofera:

 

 • Infrastructura dedicata. Clientul isi opereaza propria infrastructura si poate opta pentru o reimprospatare tehnologica de pana la trei ani.
 • ZERO CAPEX. Model OPEX complet care ofera o transparenta sporita si predictibilitate.
 • Respectarea reglementarilor cu datele stocate in Romania. Infrastructura dedicata a clientului este colocata in centrele de date de nivel III din Romania.
 • Garantie pentru disponibilitatea datelor 100%. Datele clientului sunt pastrate folosind cele mai bune solutii de stocare la nivel mondial, cu disponibilitatea datelor garantata financiar.
 • Performanta constanta si costuri reduse previzibile. Prin intermediul centrelor de date locale, companiile au acces rapid la infrastructura locala de cloud privat cu cost redus, latenta redusa si performanta de nivel enteprise.
 • Suport tehnic 24x7x365 bazat pe o echipa locala. Intreprinderile castiga avantaje operationale extinse prin interactiunea directa cu echipa care le gestioneaza infrastructura cloud privata.
 • SLA garantat contractual. Folosind un SLA clar securizat cu penalitati financiare transparente in cazul unor incalcari, clientii castiga liniste sporita astfel incat sa se poata concentra in siguranta asupra activitatilor de baza ale afacerii.
 • Securitate maxima. Folositi serviciile StarVault CyberSecurity pentru a proteja in mod proactiv datele si pentru a va asigura ca orice atac este rezolvat in mod adecvat, fara a impacta afacerea.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .