Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Star Storage isi prezinta in SUA portofoliul de produse software integrate cu Hitachi Content Platform

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta participarea la HDS Next 2015: Emerging Technology Forum, in calitate de partener al Hitachi Data Systems (HDS), care are loc la Boston, SUA, in perioada 12 – 14 mai. Forumul reprezinta o extindere a evenimentului anual HCP World in cadrul caruia se prezinta ultimele tendinte, portofoliul de produse si solutii proprii, precum si cele mai noi produse si solutii software dezvoltate de catre ecosistemul de parteneri globali pentru rezolvarea unora dintre cele mai mari provocari la nivel mondial din fiecare industrie.

 

Star Storage este partener Hitachi Data Systems de peste 12 ani, timp in care a dezvoltat solutii software inovative care completeaza si pun in valoare avantajele competitive de top la nivel mondial ale platformei Hitachi Content Platform (HCP). Compania romaneasca are un intreg portofoliu de produse certificate de catre leader-ul mondial in solutii de stocare si management al informatiilor – Hitachi Data Systems, fapt care confirma garantia calitatii si integrarea lor completa cu platforma Hitachi HCP. Fiind deja utilizate pe patru continente de catre o multitudine de companii din Fortune 500, recomandarea Hitachi Data Systems de a folosi cu incredere aceste produse vine ca o consecinta fireasca.

 

Participarea la evenimentul din Boston este parte a strategiei de extindere la nivel international a Star Storage si a consolidarii prezentei globale prin incheierea unor parteneriate cu cei mai importanti jucatori din sfera IT. In acest context, Star Storage a fost unul dintre cei mai activi parteneri ai evenimentului HDS Connect 2015, desfasurat la Las Vegas in perioada 27 -29 aprilie, in cadrul caruia a prezentat intregul portofoliul de solutii si produse care se integreaza cu Hitachi HCP si sunt promovate la nivel international de Hitachi Data Systems.

 

„Suntem foarte onorati pentru participarea la HDS Connect 2015 si HDS Next 2015 – doua evenimente internationale foarte importante pentru domeniul IT la nivel global. Participarea noastra din cadrul evenimentului de la Las Vegas – HDS Connect, a fost o confirmare a faptului ca suntem pe calea cea buna si ca am anticipat corect tendinte precum cloud-computing, automatizarea bazata pe metadate, inovatia la nivelul societatii prin intermediul tehnologiei sau in domeniul aplicatiilor de gestiune a datelor medicale si a relatiei cu pacientii. Au fost discutii foarte interesate si numeroase solicitari venite de la companii globale direct interesate de solutiile si produsele noastre„, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

 

Produsele proprii Star Storage care au fost prezentate la HDS Connect 2015 si sunt promovate si in cadrul HDS Next 2015, sunt urmatoarele:

  • Star Documentum Connector for HCP – produs software unic care ofera integrarea transparenta si migrarea continutului – fara intreruperi sau restrictii – intre HCP si platforma de administrare a continutului EMC Documentum. Star Documentum Connector pentru HCP asigura utilizatorilor beneficii cheie, precum imbunatatirea semnificativa a capabilitatilor de stocare si arhivare a continutului, cresterea performantei, viteza de acces la informatie, posibilitati noi de cautari bazate pe metadate, consistenta operatiunilor de migrare, minimizarea complexitatii proceselor de back-up; activarea suportului de tip e-discovery pentru content si metadate sau pentru respectarea reglementarilor legale privind stocarea de content.
  • SEAL – Secure Electronic Archive Library – o platforma enterprise pentru gestiunea securizata a arhivei electronice de documente si pentru managementul inregistrarilor. Cu o arhitectura scalabila si integrat strans cu platforma de stocare de top HCP, SEAL este in conformitate cu standardele impuse de legislatia nationala in vigoare (Legea 135/2007), precum si cu standardele internationale si prezinta o interfata utilizator deosebit de prietenoasa comparativ cu sistemele traditionale de tip DMS/ECM. Produsul poate fi utilizat intr-o multitudine de scenarii, de la conversia documentelor din format hartie in format electronic si arhivarea acestora, arhivarea e-mail-urilor (fisiere de tip Microsoft Outlook PST), mutarea continutului pasiv din sisteme traditionale de tip DMS/ECM pana la regasirea rapida a informatiei in format electronic (eDiscovery) si partajarea acesteia.
  • Mobile Customer Engagement – bazata pe platforma StarCapture Mobile, aplicatie care ofera posibilitatea oricarei companii, indiferent de domeniul in care activeaza (asigurari, vanzari, distributie, sanatate etc.) sa-si construiasca o echipa mobila, care sa fie prezenta in teren pentru interactiune directa si eficienta cu clientul. Datele clientilor sunt preluate in cateva momente direct din fotografia cartii de identitate facuta pe loc cu tableta, care are la baza sistemul de operare Windows 8.1, si sunt folosite pentru a precompleta automat documentele, cum ar fi oferte, contracte, pachete comerciale etc.
  • StarCapture for HCP – Enterprise Document and Data Capture – produs matur pentru captura de date si documente. Orice tip de fisier poate fi procesat, impreuna cu imagini scanate, poate fi catalogat si apoi transmis eficient catre aplicatiile si sistemele care au nevoie de date. StarCapture asigura captarea eficienta a datelor si documentelor companiei indiferent de domeniul de activitate, extragerea informatiilor de valoare din documentele gestionate pentru utilizarea rapida in procesele de afaceri si in relatiile cu partenerii de afaceri, scaderea costurilor administrarii documentelor fizice si conformitatea cu reglementarile legale sau interne.
  • STATUS – Healthcare Hub and EMR (Electronic Medical Records) – platforma faciliteaza colaborarea in domeniul informatiilor medicale, utilizand tehnologia cloud computing pentru a imbunatati semnificativ calitatea serviciilor oferite. Fie ca sunt analize de laborator, rapoarte medicale, date de analiza imagistica, medicatie, STATUS este un loc sigur pentru a gestiona toate informatiile medicale ale pacientilor si in acelasi timp o solutie eleganta care, inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile, ofera acces securizat, in orice moment, la situatia medicala consolidata a pacientilor.

 

Produsele sunt oferite atat ca instalare la sediul clientilor (on-premises), cat si ca serviciu in Cloud, iar mai multe informatii despre acestea si intregul portofoliu este disponibil pe site-ul companiei Star Storage, star-storage.ro.

 

 

Despre Star Storage

STAR STORAGE, compania romaneasca de servicii de tehnologia informatiei, pozitionata ca lider al industriei romanesti, deserveste o baza mare de clienti din sectorul privat si public, oferind solutii de stocare, protectie, arhivare si management al informatiilor.

 

Star Storage are peste 14 ani de experienta pe piata romaneasca si pe langa prezenta sa nationala, compania s-a extins pe plan international prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume. Star Storage ofera clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor si joaca un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor, catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului. In plus fata de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing – axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare a datelor – catre banci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii din industrie si utilitati.

 

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.star-storage.ro.