Star Storage digital transformation
Star Storage lanseaza noi functionalitati pentru SEAL

Star Storage lanseaza noi functionalitati pentru SEAL, produsul de marca pentru arhivarea electronica a continutului, inregistrarilor de afaceri si guvernanta informatiilor

SEAL este produsul software de marca al Star Storage, dedicat arhivarii electronice, inregistrarilor de afaceri si guvernantei informatiilor, care ajuta companiile in cresterea productivitatii si reducerea costurilor (trecerea la procesele digitale, fara hartie), cat si la reducerea riscurilor (guvernanta informatiilor, respectarea GDPR si a reglementarilor legale).

 

Aceste noi optiuni aduc toate beneficiile SEAL catre organizatii prin intermediul unui mediu scalabil, usor de consumat si complet gestionat de echipa de profesionisti Star Storage.

 

„Continuam sa investim in dezvoltarea unei platforme cloud muti-choice care reuneste ofertele de cloud privat, bazate pe centrul nostru local de date, de tip Tier-3, si oferte de cloud public, astfel incat clientii sa aiba libertatea totala de a folosi oferta de cloud potrivita pentru fiecare tip de afacere la acelasi nivel SLA de top. Prin aceasta oferta imbunatatita aducem functionalitatile si extraordinara experienta de utilizare a SEAL si mai aproape de organizatiile de top care doresc sa-si simplifice initiativele de gestionare a continutului, inregistrarilor de afaceri si guvernanta a informatiilor, fara bataile de cap asociate instalarii si gestionarii infrastructurii IT. Serviciul furnizat, gazduit in Azure, beneficiaza astfel de o arhitectura cu o disponibilitate ridicata si redundanta completa, utilizeaza in acelasi timp mai multe functionalitati relevante ale Azure, precum Azure Active Directory Authentication (AAD) sau Azure Immutable Storage si ofera in permanenta cele mai noi functii ale platformei, cu toate realeas-urile, actualizarile si patch-urile gestionate de echipa noastra. Serviciul este disponibil la nivel global, prin intermediul retelei noastre de parteneri (integratorii globali de sisteme sau furnizori locali ori regionali de servicii), impreuna cu SLA-uri specifice si serviciile cu valoare adaugata personalizate”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

 

Noua oferta SEAL ca serviciu din Microsoft Azure ofera urmatoarele:

 

  • Capabilitati extinse pentru continut, procese si guvernanta informatiilor, livrate ca serviciu ce poate fi utilizat imediat de orice companie, fara costul, timpul si complexitatea asociate implementarii, managementului si actualizarii platformei in-house;

 

 

  • Un serviciu complet bazat pe cloud, care include infrastructura, capabilitatile operationale, monitorizarea securitatii si guvernanta informatiilor, ceea ce permite organizatiilor sa-si deruleze procesele si aplicatiile bazate pe continut intr-un mediu gazduit si gestionat integral de expertii Star Storage;
  • Un serviciu complet gestionat care permite companiilor sa se concentreze pe crearea de valoare adaugata in afacere, prin externalizarea catre experti a operatiunilor de actualizare, mentenanta si urmarire a performantei. Aceasta abordare permite valorizarea mai rapida si reducerea costurilor in comparatie cu managementul infrastructurii si administrarea platformei in propria locatie;

 

  • Un serviciu deschis catre integrare, care permite aplicatiilor de top dezvoltate de alte companii, cum ar fi SAP si Salesforce, sa se integreze usor prin intermediul conectorilor deja existenti pentru descarcarea de continut, arhivarea si guvernanta unificata a informatiilor, reducand amprenta aplicatiilor si realocand resurse IT importante catre activitatile esentiale.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .