Star Storage Distrugere documente

Star Storage lanseaza o noua versiune a produsului SEAL

SEAL (Secure Electronic Archive Library) este un produs enterprise de arhivare a informatiilor, care permite captura, indexarea si stocarea pe termen lung a tuturor documentelor care sunt generate in cadrul activitatilor de business din orice organizatie, intr-o maniera sigura si eficienta. Functionalitati revolutionare de gestiune a continutului hibrid sunt oferite prin expunerea in cadrul aceleiasi interfete a informatiilor legate de continutul electronic si a informatiilor privind suportul fizic al acestora.

 

Experienta de utilizare imbunatatita

Noua versiune a produsului vine in intampinarea utilizatorilor sai cu o noua interfata grafica, avand un design flat ce isi propune sa imbunatateasca experienta pe care o au utilizatorii cu aplicatia, oferindu-le o interfata mai simpla, mai clara si mai eficienta. Interfata este proiectata de asemenea natura incat permite cu usurinta aplicarea unor teme de culori diferite, astfel incat produsul se poate adapta rapid la orice identitate corporate.

 

Pentru a putea folosi produsul inca din prima zi, SEAL pune acum la dispozitie o serie de sabloane de date predefinite, axate pe domenii si activitati de business variate, astfel incat nu mai sunt necesare configurari suplimentare odata ce arhiva electronica a fost definita.

 

Si pentru ca produsul SEAL sa poata fi utilizat cu cat mai multa usurinta, am pus accent in aceasta versiune si pe zona de asistenta, iar in acest sens veti putea vizualiza direct din interfata SEAL un scurt ghid introductiv, dar si o serie de tutoriale video care va vor initia in utilizarea arhivei electronice.

 

Functionalitati avansate de partajare

Foarte importante sunt insa si noile functionalitati ce permit partajarea informatiilor in cadrul unei organizatii, si mai usor decat in versiunile precedente.

 

Cu ajutorul noii versiuni, utilizatorii pot acum grupa documentele legate de o anumita problematica in colectii de documente pe care le pot partaja cu alti membri  ai organizatiei. Partajarea se poate realiza pe termen limitat sau permanent, dar poate fi oricand intrerupta. Accesarea informatiilor partajate se realizeaza dintr-o sectiune dedicata, astfel incat vizualizarea sa se poata realiza rapid si eficient. Bineinteles, toate aceste operatii sunt guvernate de permisiuni de securitate si monitorizate in permanenta cu ajutorul unor rapoarte de audit.

 

Securitate

O alta imbunatatire importanta, in ceea ce priveste zona de securitatea documentelor arhivate, este adusa de introducerea mecanismului de configurare individuala a permisiunilor unui document pentru creatorul acestuia. Acest mecanism ofera organizatiilor o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste configurarea drepturilor de accces.

 

Integrare

O alta imbunatatire consta intr-o versiune actualizata a unui set deservicii REST pe care produsul SEAL le expune. Aceasta optiune se adauga implementarii interfetei CMIS (Content Management Interoperability Services), pe care SEAL o ofera de asemenea, permitand astfel integrarea cu orice alt sistem software in vederea accesarii si utilizarii unei arhive electronice.

 

Mai multe informatii si ale noutati interesante se gasesc pe site-ul de promovare al produsului SEAL:

www.seal-online.ro