Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Star Storage lanseaza StarHive Secure Office

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta lansarea StarHive Secure Office – un serviciu complet de colectare si distrugere securizata a documentelor in conformitate cu legea in vigoare, care ajuta organizatiile sa-si reduca semnificativ expunerea negativa si riscurile asociate protectiei necorespunzatoare a datelor pe care nu le mai utilizeaza.

 

StarHive Secure Office de la Star Storage este un serviciu complet prin care asiguram, in mod securizat si conform legislatiei in vigoare, colectarea documentelor pe suport de hartie direct de la sediul clientului si distrugerea acestora intr-un mediu controlat. Astfel, utilizatorul poate sa fie sigur ca datele pe care nu le mai utilizeaza raman confidentiale si ca nicio persoana neautorizata din interiorul sau exteriorul organizatiei nu va avea acces la ele pentru a le folosi in diverse scopuri prejudicioase.

 

Procesul de colectare si distrugere a documentelor pe suport de hartie este extrem de simplu, urmand un flux predeterminat, cu trasabilitate in timp. Deseurile pe suport de hartie se depoziteaza de catre client intr-un container sigilat si inseriat, furnizat de Star Storage.

 

Containere de colectare sunt de diferite dimensiuni, prevazute cu sigilii autodistructive si inseriate cu identificatori unici, astfel incat clientii sa poata alege dimensiunea cutiei in functie de volumul de hartie pe care estimeaza ca il vor avea pe parcursul unei luni si in acelasi timp sa poata urmari intreg fluxul de colectare si distrugere a documentelor care parasesc compania.

 

Dupa umplere, containerul este trimis la sediul Star Storage, unde are loc procesul de distrugere a documentelor prin respectarea prevederilor legale. Clientul are la dispozitie posibilitatea de vizualiza inregistrarea intregului flux de distrugere a documentelor de la momentul intrarii containerelor in sediul Star Storage si pana la momentul distrugerii acestora.

 

Serviciile StarHive Secure Office oferite de Star Storage permit utilizatorilor:

  • sa obtina colectarea securizata a documentelor pe suport de hartie in containere speciale, inseriate si sigilate;
  • sa dispuna de distrugerea controlata a documentelor prin intermediul unor echipamente de tip level4+;
  • sa asigure protejarea securitatii informatiilor confidentiale din cadrul organizatiei;
  • sa aiba acces la un serviciu end-to-end externalizat, oferit de Star Storage – specialistul in gestiunea documentelor fizice si electronice;
  • sa urmareasca intregul flux de distrugere a documentelor prin intermediul unei aplicatii video online (ArSec by Star Storage);
  • sa detina rapoarte periodice cu privire la cantitatea de hartie colectata;
  • sa contribuie la protejarea mediului inconjurator prin reciclarea responsabila a deseurilor pe suport de hartie.

 

Serviciul StarHive Secure Office este parte din StarHive – divizia Star Storage dedicata managementului arhivelor fizice si electronice, care include:

 

 

Despre Star Storage S.A.

STAR STORAGE este o companie romaneasca de servicii de tehnologia informatiei cu venituri anuale de peste 20 de milioane euro si cu mai mult de 400 de angajati. Compania, pozitionata ca lider al industriei romanesti, deserveste o baza mare de clienti, oferind solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor in Romania si Republica Moldova.

 

Compania are mai mult de 14 ani de experienta pe piata romaneasca si a reusit sa construiasca un intreg portofoliu de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor (de la momentul productiei pana la momentul depozitarii, transformarii, distributiei sau distrugerii documentelor) si joaca un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului. In plus fata de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing – axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare – catre banci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii de utilitati.

 

In plus fata de prezenta sa nationala, compania a inceput sa isi extinda prezenta pe plan international, in primul rand prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume.

 

In mod traditional, activitatea Star Storage a fost concentrata pe clientii mari. Insa in ultima perioada, segmentele mid-market si IMM au devenit o directie strategica majora a companiei si elemente importante din planul de crestere pe urmatorii 5 ani.

 

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati star-storage.ro.