Star Storage Servicii de conversie digitala
Programul Microsoft CSP

Star Storage este partener Direct Tier 1 in programul Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

Star Storage, furnizor de top de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor pentru organizatii publice si private din Romania, a devenit incepand cu luna ianuarie 2016 partener Direct (Tier 1) in cadrul programului Cloud Solution Provider (CSP) desfasurat de Microsoft la nivel global

Beneficiile clientilor

Prin programul Microsoft CSP, Star Storage va oferi clientilor servicii unice, cu valoare adaugata reala, prin dezvoltarea de pachete consolidate care includ avantajele utilizarii produselor proprii precum StarCapture, StarCapture Mobile, SEAL, Assisto Contracts si Status,integrate cu cele mai performante tehnologii, platforme si aplicatii Microsoft: Azure, Office 365, Enterprise Mobility Suite (EMS), Intune si Dynamics CRM Online, Power BI.  Clientii vor beneficia suplimentar de servicii de implementare, migrare, particularizari software sau dezvoltarea unor aplicatii personalizate, suport, mentenanta si training specializat pentru personalul dedicat.

office 365

Indeplinirea mai multor criterii stricte

Obtinerea acestui statut a avut la baza indeplinirea mai multor criterii stricte, printre care:

  • detinerea unui portofoliu propriu de solutii software de business, complementare platformelor si aplicatiilor Microsoft care permit construirea unor solutii de business integrate cu valoare adaugata pentru clienti de top, atat solutii orizontale (cum ar fi managementul contractelor, administrarea unificata a arhivelor, forta de vanzari mobila/inregistrare clienti noi etc.), cat si pentru nevoi specifice unor verticale de business (sanatate, utilitati, financiar-bancar, retail, asigurari etc.);
  • capacitatea de a oferi servicii de tip managed si aplicatii/solutii la cheie care functioneaza pe tehnologii Microsoft, direct catre clientul final;
  • detinerea resurselor materiale si umane, a infrastructurii necesare si a proceselor de lucru bine implementate in organizatie, care sa permita oferirea de suport end-to-end, atat pentru serviciile Microsoft, cat si pentru solutiile la cheie oferite de Star Storage;
  • existenta unui sistem de facturare direct catre client;
  • capacitatea de a dezvolta si livra catre clienti pachete la cheie, care rezolva nevoi reale si de a investi constant in capabilitati noi.

Star Storage in programul CSP

Microsoft CSP

"Admiterea companiei Star Storage in programul CSP a fost un proces riguros si vine ca rezultat al bunei relatii de colaborare din ultimii ani, dar si a strategiei Star Storage aliniata cu strategia globala Microsoft "Mobile First, Cloud First". Star Storage devine astfel un partener cloud de incredere al Microsoft Romania, cu numeroase beneficii pentru clientii sai: acestia vor avea posibilitatea sa decida modalitatea de plata a acestor solutii la cheie, lunar sau anual, iar Star Storage are acces direct la partea de provizionare si facturare a serviciilor Microsoft. Asta inseamna ca vor gestiona relatia cu clientul fara intermediari, de la inrolarea acestuia pana la partea de suport si facturare. Suntem increzatori ca vom reusi sa ne atingem obiectivele propuse si vom ajuta cat mai multe companii din Romania sa-si creasca productivitatea  profitand la maxim de avantajele tehnologiilor cloud Microsoft si expertiza Star Storage."

 

Gabriela Matei, Director of Small Medium Solutions & Partners Organization, Microsoft Romania.

Catalin Paunescu, CEO Star Storage

 "Noul parteneriat cu Microsoft reprezinta pentru noi o reala oportunitate care ne-a bucurat si pe care ne-am asumat-o cu responsabilitate. Ne-am setat noi obiective de business, iar pozitia pe care o avem in piata ne confera un avantaj competitiv greu de egalat, cel puțin in perioada urmatoare. Ne dorim sa oferim clientilor nostri si potentialilor clienti pachete cu solutii de business la cheie care sa raspunda cat mai eficient nevoilor acestora in activitatea zilnica, pe baza unuimix de proprietate intelectuala (produse Star Storage) si tehnologie (Microsoft) unic in Romania. Obtinerea acestui statut vine ca o evolutie normala care ne permite sa executam in continuare si mai eficient directia strategica a companiei: Transformare Digitala, Cloud si Mobilitate. Suntem convinsi ca un numar foarte mare de companii atat din zona IMM, dar si din zona organizatiilor mari, vor folosi aceste solutii la cheie si vor deveni parteneri de afaceri pe termen lung. In acest sens, ne vom consolida pozitia de furnizor preferat de solutii si servicii de tip cloud, externalizare IT si transformare digitala."

Aceste solutii permit companiilor derularea de procese de business mai eficiente, constuirea unei forte de vanzari competitive, reducerea costurile operationale si totodata cresterea profitabilitatii.

 

Star Storage are in vedere adresarea atat a bazei de clienti proprie, cat si targetarea de noi clienti, utilizand scenarii concrete de folosire a pachetelor comune, potrivite pentru fiecare domeniu de activitate. Solutiile la cheie vor fi oferite ca serviciu de tip cloud, configurabile direct de catre client in funcție de nevoile existente, iar plata se va face in functie de consum.