Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Star Storage ofera institutiilor publice pachete integrate de solutii si servicii cloud

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lanseaza o serie de pachete integrate de solutii si servicii cloud dedicate institutiilor publice pentru modernizarea si eficientizarea activitatiilor operationale si imbunatatirea relatiei cu cetatenii.

 

Star Storage pune la dispozitia institutiilor publice din administratia locala patru pachete complete de solutii si servicii integrate, ca raspuns la cele mai raspandite nevoi in zona de infrastructura si arhiva electronica, scalate pe numarul de utilizatori ai organizatiei. Cu preturi competitive si posibilitate de utilizare imediata, solutiile au rolul de a asigura institutiilor statului imbunatatirea infrastructurii IT, fara a fi necesare investitii in acest sens, pentru ca acestea sa aiba la indemana toate instrumentele necesare pentru a oferi cetatenilor servicii de calitate in mod rapid, transparent si eficient.

 

Pachetele pot fi comandate direct din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P), codul aferent fiecarei solutii fiind disponibil pe site-ul www.star-vault.ro/pachete.

 

Acestea au fost concepute in urma unei atente analize asupra nevoilor cu care se confrunta institutiile publice ale administratiei locale si a activitatilor pe care le desfasoara, identificand variantele optime din punct de vedere tehnic si al proceselor de business cu rolul de a veni in sprijinul acestora si a facilita o mai buna comunicare cu cetatenii. Cele patru pachete sunt furnizate ca serviciu pe baza unui abonament lunar sau anual si includ solutii de:

  • Infrastructura Convergenta – care permite migrarea de la infrastructura existenta la un mediu virtualizat sigur;
  • Colaborare (email & messenger) – care pune la dispozitia beneficiarilor o platforma dedicata pentru comunicarea de tip e-mail si mesagerie interna;
  • Protectia Datelor – solutie de protectie si stocare in conditii de maxima siguranta a datelor, inclusiv a celor confidentiale, pe baza unor servere si echipamente desktop care ruleaza dintr-un mediu de backup securizat;
  • Arhivare Date si Documente (e-Archive) – cel mai flexibil serviciu de arhivare electronica din Romania care permite administrarea centralizata a continutului generat in cadrul institutiilor publice, cum ar fi documente administrative si de achizitii, solicitari, reclamatii, dosare ale contribuabilului, arhive de e-mail-uri etc.

 

Solutiile incluse in cadrul pachetelor au ca fundament cele mai bune tehnologii, resurse hardware si software, iar clientii beneficiaza totodata si de servicii de consultanta, migrare si suport IT oferite de specialistii Star Storage certificati pentru aceste tehnologii.

 

Contextul economic si tehnologic actual indeamna institutiile publice sa isi regandeasca modul de lucru si de desfasurare a activitatii, acestea avand un rol foarte important in deservirea cetatenilor. Fiecare dintre noi ne dorim o Administratie Publica moderna care sa ne asigure servicii de calitate. Aceste servicii pot fi asigurate doar daca institutiile tin pasul cu tehnologia si iau masuri in acest sens. In prezent, majoritatea detin o infrastructura si aplicatii IT depasite care ingreuneaza activitatile desfasurate, iar viteza de reactie a functionarilor publici, procesarea zilnica si lucrul cu volumul mare de date si documente se realizeaza extrem de dificil. Pachetele de servicii gazduite pe platforma cloud StarVault vin in intampinarea nevoilor specifice, de optimizare a costurilor in cadrul institutiilor publice, permitandu-le sa performeze si sa raspunda eficient cerintelor cetatenilor. Consideram ca avand o infrastructura IT sigura si performanta, precum si aplicatii care permit colaborare si acces rapid la informatii, interactiunea cu publicul, companiile private si alte institutii ale statului va fi cu mult optimizata. Descrierea fiecarui pachet la nivel de functionalitati si beneficii se gaseste pe portalul StarVault (www.star-vault.ro), un avantaj major fiind acela ca oricare dintre ele poate fi achizitionat direct din SEAP in baza unui identificator unic, in functie de nevoile existente cu posibilitate de utilizare inca din ziua 1, fara investitii costisitoare in echipamente hardware si licente software. StarVault inseamna Servicii Cloud Adevarate – pentru o administratie publica moderna si orientata pe solutionarea rapida a problemelor cetateanului„, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

 

Star Storage ofera un mix alcatuit din cele mai bune tehnologii disponibile pe piata, specialisti de inalta clasa si modele de externalizare unice la nivel de procese, aplicatii si securitate a datelor si informatiilor. Aplicatiile de business si solutiile de infrastructura de la Star Storage, construite pe specificul institutiilor din administratia publica locala, sunt astfel oferite pe baza unui abonament lunar, fara nicio investitie initiala, reprezentand o solutie eficienta de utilizare a fondurilor publice.

 

 

Despre Star Storage

STAR STORAGE, compania romaneasca de servicii de tehnologia informatiei, pozitionata ca lider al industriei romanesti, deserveste o baza mare de clienti din sectorul privat si public, oferind solutii de stocare, protectie, arhivare si management al informatiilor.

 

Star Storage are peste 14 ani de experienta pe piata romaneasca si pe langa prezenta sa nationala, compania s-a extins pe plan international prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume. Star Storage ofera clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor si joaca un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor, catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului. In plus fata de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing – axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare a datelor – catre banci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii din industrie si utilitati.

 

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.star-storage.rowww.star-vault.ro.