Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Star Storage primeste premiul “EMC Partner of the year 2014”

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, a primit premiul „EMC Partner of the year 2014” din partea Avnet Technology Solutions in cadrul evenimentului Avnet Partner, desfasurat la Sibiu la sfarsitul lunii februarie a acestui an.

 

Suntem incantati sa acordam companiei Star Storage premiul EMC Partner of the Year 2014„, a declarat Paul Miches, Country Manager Avnet Romania. „Star Storage este un partner care a impresionat constant prin perseverenta cu care a investit in competente tehnice din dorinta de a oferi cat mai multa valoare clientilor sai in proiectele complexe implementate. Compania este acum pozitionata in piata ca un jucator extrem de puternic si competent, si unul dintre partenerii nostri strategici pe termen lung.„, a declarat Paul Miches, Country Manager Avnet Romania.

 

Multumim Avnet pentru premiul acordat. Ne onoreaza pentru ca simbolizeaza recunoasterea performantei proiectelor noastre realizate si implementate cu succes la clienti de top din cele mai puternice industrii, utilizand bineinteles solutiile si tehnologiile furnizate de EMC.

 

De-a lungul celor peste 14 ani de experienta pe piata locala am pus foarte mare accent pe utilizarea celor mai avansate tehnologii la nivel mondial, asa cum sunt si cele oferite de EMC, investind permanent in actualizarea portofoliului nostru bazat pe acestea.

 

De peste 8 ani avem numerosi specialisti cu certificari si competente tehnice ridicate pe tehnologiile EMC si continuam sa investim constant in pregatirea acestora, pentru ca ne dorim sa oferim permanent clientilor nostri cel mai inalt nivel de calitate pentru solutiile si serviciile pe care le livram, gasind alternative viabile si adaptand portofoliul pe care il detinem pentru a indeplini chiar si cele mai exigente cerinte.„, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

 

Star Storage ofera clientilor sai solutii de infrastructura, platforme si echipamente de stocare si protectie a datelor care fac parte din portofoliul EMC (ex: VMAX, VNX, VPLEX, XtremIO, ViPR, Data Domain, NetWorker, Captiva, Documentum etc.) si care permit companiilor sa-si administreze, utilizeze, protejeze si distribuie datele valoroase intr-un mod eficient si profitabil.

 

 

Despre Star Storage

STAR STORAGE, compania romaneasca de servicii de tehnologia informatiei, pozitionata ca lider al industriei romanesti, deserveste o baza mare de clienti din sectorul privat si public, oferind solutii de stocare, protectie, arhivare si management al informatiilor.

 

Star Storage are peste 14 ani de experienta pe piata romaneasca si pe langa prezenta sa nationala, compania s-a extins pe plan international prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume. Star Storage ofera clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor si joaca un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor, catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului. In plus fata de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing – axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare a datelor – catre banci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii din industrie si utilitati.

 

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati star-storage.ro, www.star-vault.ro.

 

Despre Avnet Technology Solutions

Compania este lider in distribuirea de tehnologii de calcul destinate intreprinderilor, software si servicii. www.ts.avnet.com/ro/.