Star Storage Parteneri
Partener EMC de peste 14 ani

Star Storage primeste premiul pentru Best EMC Storage Partner

Star Storage este partener EMC de peste 14 ani, relatie bazata permanent pe o buna comunicare, intelegere reala a nevoii clientului si identificarea celor mai bune solutii de business care sa pozitioneze informatia unei companii drept cel mai important activ al sau, prin livrarea de solutii si servicii software integrate cu tehnologie de ultima generatie, oferind astfel beneficiarilor capitalizarea la nivel maxim a potentialului de business.

Star Storage urmeaza constant aceeasi strategie in relatia cu clientii sai, aceea de a adauga cat mai multa valoare in cadrul proiectelor ample si complexe pe care le implementeaza. Valoarea inseamna intotdeauna profesionalism si implicit utilizarea celor mai noi si performante tehnologii, precum cele oferite de EMC, dar si specialisti certificati si pregatiti constant pentru a livra solutii de cea mai inalta calitate si a identifica alternative viabile. Obiectivul este acela de a raspunde cat mai eficient si complet chiar si la cele mai exigente nevoi ale clientilor.

EMC

"Fiecare client este o provocare pe care ne-o asumam cu raspundere si intotdeauna ne dorim ca impreuna cu partenerii nostri de tehnologie sa le oferim acestora cele mai bune solutii si mai mult decat atat, vrem sa le facilitam accesul la construirea si gestionarea unei infrastructuri inteligente, flexibile si sigure. Faptul ca am fost premiati doi ani consecutiv cu aceasta distinctie ne ofera increderea ca facem bine ceea ce ne-am propus si ne determina sa identificam noi oportunitati de a imbunatati solutiile pe care le propunem, dar si de a consolida relatia cu EMC cu fiecare proiect pe care il desfasuram impreuna. In 2016 suntem siguri ca vom livra clientilor nostri noi proiecte de exceptie bazate pe tehnologiile de stocare EMC. Observam ca tot mai multe companii private si institutiile din sectorul public, inteleg necesitatea reala a unei infrastructuri de stocare sigure si perfomante, care permite atat reducerea riscurilor cu posibil impact semnificativ in activitatea curenta, cat si obtinerea unor economii de costuri substantiale asociate cu gestiunea informatiilor.", a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage

Portofoliul de solutii Star Storage include o gama larga de tehnologii EMC, precum sisteme pentru stocarea, arhivarea si protectia datelor, virtualizare, cloud, platforme pentru captura si management-ul continutului (ex: VMAX, VNX, VPLEX, XtremIO, Isilon, ViPR, Data Domain, NetWorker, Avamar, Captiva, Documentum etc.) care permit companiilor private si institutiilor publice administrarea, utilizarea, protejarea si distributia datelor valoroase intr-un mod eficient, sigur si profitabil.

 

Avnet Technology Solutions este lider in distribuirea de tehnologii de calcul destinate intreprinderilor, solutii software si servicii. Totodata, compania este si unul dintre cei mai importanti distribuitori EMC din Romania, mereu la dispozitia partenerilor pentru identificarea celor mai bune solutii, dar si a oportunitatilor in piata generatoare de venit.