Star Storage Parteneri
Ultimele Stiri Star Storage

Star Storage sustine performantele educationale

Echipa Star Storage Craiova a fost si in acest an alaturi de cei mai buni studenti din anii I – III si master care si-au prezentat proiectele in cadrul celei de-a 12-a editii a Sesiunii nationale de comunicari stiintifice studentesti. Juriul format din profesori si specialisti in programare a analizat numeroase aplicatiile web, desktop si pentru mobil la care studentii au lucrat folosind cele mai noi tehnologii.

 

Aceast proiect face parte din programul Cred in Romania, prin care Star Storage sustine tinerii de valoare in dezvoltarea lor profesionala indiferent de domeniu.

 

Dintre proiectele inscrise va prezentam cateva interesante:

  • Quiz Ceti – aplicatie web pentru managemetul testelor grila
  • Evolve – aplicatie pentru Android cu ajutorul careia poti descarca meniul unui restaurant / bar atunci cand te asezi la o masa. Permite inclusiv plasarea comenzii fara a mai interactiona cu un chelner, reducand astfel timpul de asteptare.
  • Pocket stenography – aplicatie de iOS care permite criptarea unui mesaj text intr-o imagine captata cu telefonul mobil. Respectiva imagine poate fi trimisa unei alte persoane care poate decripta mesajul cu ajutorul unei chei.
  • PiVote – masina de vot electronica realizata cu o masina Rasberry Pi
  • Shorcut Manager – o aplicatie pentru managementul shortcut-urilor de pe desktop-ul unui PC.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .