Star Storage Parteneri
In fata timpului si a
nevoilor de business

Star Storage este partener Gold al gigantului Dell EMC

Luna aceasta Star Storage a fost certificat ca Partener Gold al Dell EMC. Timp de peste 15 ani prin parteneriatul cu EMC, Star Storage a livrat numeroase proiecte de impact pentru clienti de top din cele mai importante sectoare – financiar bancar, utilitati, inclusiv institutii publice care deservesc apararea si siguranta nationala.

 

Ca urmare a volumului si calitatii proiectelor livrate, a echipei certificate permanent pe portofoliul de solutii Dell EMC, Star Storage a crescut de la an la an statutul de partener, ajungand azi in varful piramidei, recunoscuti ca partener Gold de la lansarea program de parteneriat Dell EMC.

DELLEMC partner gold

 

Solutii Dell EMC de stocare si protectia datelor implementate clientilor Star Storage in ultimii ani au condus la:

  • Imbunatatire semnificativa a timpilor de raspuns la nivelul aplicatiilor, prin folosirea sistemelor de stocare Dell EMC VMAX si Unity de inalta performanta, Hybrid si All-Flash;
  • Cresterea disponibilitatii aplicatiilor si datelor, prin migrarea de la tehnologii mai vechi, ale altor producatori, la sistemele de stocare High Availability de la Dell EMC;
  • Migrarea de la backup pe banda inspre sistemele de backup de disk cu deduplicare Dell EMC Data Domain, liderul incontestabil al pietei de profil, clientii reusind astfel sa-si reduca de cateva ori durata ferestrelor de backup si de restore, precum si costurile operationale cu procesele de backup, sa integreze procesele de backup cu aplicatiile Enterprise pentru a proteja datele direct din tool-urile acestora pe sistemele Data Domain si sa-si reduca foarte mult costurile cu transmiterea datelor salvate off-site, intr-un sediu secundar.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .