STATUS
Mai mult decat Telemedicina!

Foloseste STATUS in mod GRATUIT pentru a lucra DIGITAL cu documentele medicale.

STATUS. Mai mult decat Telemedicina

Status mai mult decat Telemedicina!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Status mai mult decat Telemedicina!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Telemedicina schimba radical modul in care experimentam serviciile de sanatate. Si nu este niciun dubiu ca o face in sens pozitiv.

 

Pacientii sunt din ce in ce mai deschisi in special dupa ce experimenteaza si realizeaza ca telemedicina inseamna servicii medicale fara frontiere, aceeasi calitate a actului medical dar o modalitate de livrare  digitala, mai convenabila, mai accesibila si fara timp pierdut inutil.

 

Furnizorii de servicii de sanatate realizeaza de asemenea numeroase avantaje printre care costuri mai mici, clienti (pacienti) mai fericiti si afaceri mai profitabile.

 

Contextul actual generat de pandemia COVID-19 cu miliarde de oameni blocati in case si mai mult de 90 de tari si teritorii in carantina, distantarea sociala si utilizarea tehnologiei pentru reducerea interactiunii cu hartia ca mijloc cu potential ridicat de raspandire a virusului, are ca rezultat un interes sporit si o accelerare in adoptia telemedicinei. Chiar si fara sa luam in considerare criza curenta, serviciile de telemendicina vor continua sa creasca cu o rata anuala de peste 19% intre 2020 si 2026 conform unui studiu realizat recent de Global Market Insights1.

 

Avantajele si beneficiile telemedicinei:

 • Economie de timp si bani. Conform American Well2 o vizita de tip telemedicina dureaza in medie in jur de 13-15 minute in timp ce o vizita in persoana consuma mai mult de 2 ore. Avantajele sunt astfel usor de inteles, atat la nivel de pacient (timp si costuri asociate deplasarii), cat si la nivelul furnizorului de servicii de sanatate (respectare programari);
 • In sanatate timpul chiar conteaza. Timpul mediu de asteptare pentru o programare la un medic conform Merritt Hawkins3 este de 24 de zile comparativ cu doar 20 de min pentru realizarea unei programari virtuale;
 • Cresterea calitatii serviciilor medicale si a gradului de satisfactie a pacientilor. Pacientii au raportat ca telemedicina le-a rezolvat sau a raspuns grijilor acestora in proportie de 85% din cazuri spre deosebiere de doar 64% pentru programarile in regim fata in fata conform American Well2. Iar un studiu din 2019 realizat de Massachusetts General Hospital4 arata ca peste 79% din respondenti a perceput interactiunile de tip telemedicina ca fiind mult mai usor de programat, 83% au simtit o calitate mai crescuta a serviciilor medicale fata de vizitele clasice iar 66% s-au simtit conectati la nivel personal cu medicul cu care au interactionat.

1Global Market Insights Study: Telemedicine Market, Share & Forecast 2020 – 2026, April 2020

2 American Well, Telehealth Index: 2017 Consumer Survey

3 Merritt Hawkins, Survey of Physician Appointment Wait Times, March 2017

4 Massachusetts General Hospital (MGH) TeleHealth program, Patient and Clinician Experiences with Telehealth for Patient Follow-up Care, January 2019

 

Trebuie avut totusi in vedere ca prezentarea functionalitatilor de video-conferinta ca fiind telemedicina, fara integrarea intr-o platforma dedicata destinata interactiunii digitale dintre pacienti, medici si furnizori de servicii medicale, nu va atinge potentialul maxim de crestere a calitatii actului medical si implicit al satisfactiei pacientilor.

 

O astfel de platforma este STATUS (https://www.status-online.com/ro/) o solutie pentru gestiunea  completa a starii de sanatate, oferind pacientilor, medicilor, si furnizorilor de servicii medicale si asigurari de sanatate functionalitati avansate de interactiune intr-un mediu digital, sigur si prietenos. Fiind o platforma matura, STATUS ofera functionalitati complete dar simplu de utilizat pentru gestiunea afectiunilor cronice pre-existente, monitorizare simptome si parametrii medicali relevanti (inclusiv pentru infectia COVID-19), gestiunea completa a dosarului medical, controlul medicatiei, cautare si regasire facila medic de familie sau medic specialist, identificarea celei mai bune optiuni din punct de vedere specializare si proximitate pentru furnizorii de servicii medicale, obtinerea unei a doua opinii, gestionarea programarilor (inclusiv a celor virtuale), consultatii virtuale si telemedicina, si, in general, o colaborare digitala completa medic-pacient.

 

STATUS inseamna:

 • Hub digital de interactiune pentru doctori si pacienti. Redefinim modul in care furnizorii de servicii medicale lucreaza, colaboreaza pe inregistrarile medicale si interactioneaza cu pacientii;
 • Gestiunea inregistrarilor medicale in format electronic si pastrarea lor pe termen lung. O locatie sigura pentru consolidarea inregistrarilor medicale cu excelente capabilitati pentru pastrarea acestora in siguranta pe termen lung;
 • Servicii medicale conectate. Pacientii pot obtine rezultatele de laborator, imagini medicale, pot accesa istoricul inregistrarilor si al medicatiilor dintr-o lista de aplicatii in continua crestere de pe dispozitive de imagistica, echipamente de laborator si aplicatii destinate farmaciilor;
 • Servicii medicale centrate pe pacient. Acces rapid si usor pentru medici la informatiile medicale ale pacientilor;
 • Servicii medicale mobile livrate in regim cloud. Tehnologii puternice livrate in regim cloud sau instalate la sediul tau si servicii de top create pentru scalabilitate maxima si accesibile de pe PC-ul, tableta sau telefonul tau mobil.

 

 

STATUS. Scenarii de utilizare

 1. Servicii de gestionare a programarilor (la clinici, la domiciliu);
 2. Servicii de gestionare a programarilor virtuale (telemedicina);
 3. Servicii de tip “a doua opinie”;
 4. Administrare a prescriptiilor si medicamentelor;
 5. Servicii de gestionare a afectiunilor acute/ urgentelor;
 6. Gestiunea de lunga durata a bolilor cronice;
 7. Controlul epidemiilor / supravegherea si controlul bolilor transmisibile; 
 8. Monitorizare la distanta a pacientului – semne vitale, parametri;
 9. Servicii de ingrijire la domiciliu – pacienti cu boli cronice, varstnici;
 10. Servicii de ingrijire la domiciliu – servicii de recuperare post- operatorii.

 

Depasim criza. IMPREUNA

In contextul actual, in calitatea noastra de furnizor global de solutii si servicii IT destinate interactiunii digitale, dorim sa venim in sprijinul autoritatilor si furnizorilor de servicii medicale, oferind GRATUIT, pe toata perioada crizei Coronavirus, platforma STATUS.

 

Suplimentar, tinand cont de nevoia cadrelor medicale de a permite o interactiune permanenta si sigura cu pacientii internati dar si pentru a asigura un confort cat mai mare in utilizare, oferim solutia STATUS intr-o varianta care permite utilizarea intr-o maniera simpla. In acest sens, in parteneriat cu Marcom Hub livram o solutie completa, gata de utilizat, pentru limitarea expunerii la infectare a cadrelor medicale in contact cu pacientii afectati de COVID-19. Prin posibilitatile de comunicare si interactiune digitala, inclusiv video-conferinta, este posibila apelarea cadrelor medicale fara contact direct si mentinerea contactului cu pacientii fara riscurile asociate expunerii directe.

 

 

Incepe acum sa folosesti GRATUIT platforma STATUS pentru urmatorul nivel de servicii de sanatate!

 

LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS SI AI GRIJA DE CEI DIN JURUL TAU

Afla rapid cum STATUS te pote ajuta sa-ti continui activitatea chiar si in situatii dificile precum aceasta si sa lucrezi cu documente si dosare medicale in format digital pentru ZERO RISCURI.

Afla mai multe

Descopera cum STATUS te poate ajuta sa tratezi mai multi pacienti, sa cresti viteza incasarilor pentru serviciile prestate si sa fii permanent inaintea schimbarii

Solicita demo

Inscrie-te astazi
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .