Star Storage Distrugere documente

Stiai ca poti testa solutiile Star Storage?

Abilitatea de a testa si demonstra solutia pe care o doresti in avans, inaintea implementarii, te poate scuti de multe probleme si incertitudini.

 

Recunoscand nevoia de a-si ajuta clientii in procesul de luare a deciziei, Star Storage si-a construit un Centru de Solutii in cadrul sediului central. In cadrul acestui centru, solutiile Star Storage pot fi demonstrate, configurate si testate cu date si aplicatii similare celor existente in organizatia ta.

 

In timpul demonstratiilor, expertii Star Storage in hardware, software sau consultanta vor fi in permanenta langa tine pentru a iti explica diversele configuratii, setari de finete, capabilitatile echipamentelor hardware si software-ului aferent.

 

Vei putea testa astfel o gama variata de solutii complexe in configuratii care sa raspunda nevoilor dumneavoastra specifice cum ar fi:
•    solutii de stocare centralizata si virtualizarea stocarii pe discuri magnetice;
•    solutii de inalta performanta de backup pe disc, pe echipamente de tip VTL, cu facilitati avansate pentru deduplicarea datelor si replicarea securizata a benzilor virtuale la distanta;
•    solutii de arhivare electronica pe echipamente de stocare specializate pentru stocarea informatiilor cu continut fix, la nivel de obiecte (arhivarea documentelor electronice, e-mail-urilor, CDR-urilor companiilor de telefonie etc.);
•    solutii de replicare, de recuperare a datelor in caz de dezastru si continuitate a afacerii.

 

In acest mod, asistand si participand la demonstrarea si testarea unei configuratii similare cu cea existenta in organizatia ta, ai certitudinea ca ai luat decizia optima pentru investitiile in noua infrastructura.