Star Storage progress
Ultimele Stiri Star Storage

Un nou nivel de productivitate pentru companii prin integrarea directa a SEAL cu Microsoft Office si noua versiune de conector Microsoft Outlook

Star Storage a lansat o noua versiune a produsului SEAL care permite clientilor maximizarea valorii investitiilor facute in suita Microsoft Office / Office 365. Prin integrarea directa cu SEAL, fisierele Microsoft Office se pot salva direct din interfata Microsoft Outlook pentru o protectie completa si pentru utilizarea acestora in procese de business.

In plus, noua versiune SEAL ofera capabilitati noi referitoare la arhivarea e-mail-urilor direct din interfata Microsoft Outlook pentru o gestiune unificata a informatiilor cu impact in minimizarea costurilor operationale, reducerea riscurilor legate de conformitate si cresterea productivitatii echipei.

 

Astfel, utilizatorii SEAL pot arhiva in siguranta continutul de tip e-mail din Outlook (e-mail-uri simple sau cu atasamente, dar si atasamente separat de e-mail) sau documente Microsoft Word, permitand astfel utilizatorilor declararea email-urilor ca inregistrari de afaceri, arhivarea acestora pentru pastrarea conform politicilor si reglementarilor interne si folosirea lor ulterioara in procesele de business.

 

Prin exportul documentelor direct din Microsoft Word procesele de business bazate pe documente sunt eficientizate, documentele putand fi ulterior accesate si utilizate facil in contextul fluxurilor de lucru. Mai mult, salvarea lor intr-o arhiva unificata la nivel de organizatie permite regasirea rapida, conduce la reducerea gradului de expunere a companiei si asigura respectarea reglementarilor interne si externe prin procese permanent auditabile.

 

“Imbunatatim constant functionalitatile SEAL, pentru ca ne dorim sa raspundem la cat mai multe dintre nevoile clientilor nostri, atat cele care tin de conformitate cat si cele care tin de productivitate. Valoarea de business reala tine de utilizarea informatiei ca parte din procesele de afaceri derulate zilnic, nu este suficienta doar detinerea si protejarea acestor informatii.

Noua versiune SEAL se integreaza direct cu interfata Microsoft Outlook si Microsoft Word, oferind utilizatorilor acces instant la e-mail-urile arhivate fara a afecta editarea, transmitea sau mutarea acestora in alte foldere impreuna cu atasamentele asociate.

Acum organizatiile au o cale rapida pentru a gestiona in mod unitar continutul nestructurat, cu un set unic de reguli de retentie, clasificare (inclusiv in conformitate cu reglementarile GDPR) si eliminare a duplicatelor atat pentru documentele si email-urile gestionate local cu Microsoft Word, Microsoft Outlook si SharePoint, cat si cele gestionate in cloud prin intermediul Office 365.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

 

Prin functionalitatile avansate de gestiune a metadatelor, precum si de cautare / regasire incluse, gestionarea si utilizarea la maxim a continutului nestructurat este mai simpla ca niciodata. Criterii complexe de cautare, perspective multiple de organizare si vizualizare, colectii de documente pentru partajare securizata pot fi construite rapid direct de catre utilizatorii de business, fara interventia personalului IT.

Astfel, la nivel de organizatie, clientul beneficiaza nu doar de protectia inregistrarilor electronice, reutilizarea informatiei digitale, partajarea in siguranta a inregistrarilor electronice, ci si de conformitatea cu prevederile legale si GDPR.

 

Mai multe detalii despre SEAL pe www.seal-online.com

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .