Star Storage Servicii de conversie digitala
Clienti pe care ii numim prieteni

AFIN Leasing transforma facturile in instrumente de marketing personalizat folosind solutiile Star Storage

Servicii de generare, productie si distributie a facturilor si a altor documente de informare in format full color, transpromo.

"Emiterea facturilor este o mica parte din responsabilitatile pe care le avem fata de clientii nostri. Dar este si cea mai importanta pentru business, pentru ca durata ciclului de încasari si fluxul de numerar sunt extrem de importante în aceasta perioada. Cu ajutorul serviciilor Star Storage am învatat sa rezolvam acest aspect într-un mod profesionist. Am transformat practic factura obisnuita pe care o aveam, printata alb-negru, într-un instrument exceptional de marketing personalizat, tiparit full color, livrat catre clientii nostri în aceeasi zi în care trimitem facturile în productie, si care a avut un impact pozitiv asupra încasarilor si operatiunilor de recuperare debite. Reducerea costurilor de productie prin optimizarea spatiului liber, securizarea totala a productiei si consolidarea bazei noastre de date completeaza oferta de beneficii pe care le avem în urma colaborarii cu Star Storage."

 

Fabio Razzetto, General Manager, AFIN LEASING IFN S.A.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .