Clienti

Star Storage are peste 15 ani de experienta pe piata romaneasca si pe langa prezenta sa nationala, compania s-a extins pe plan international prin aliante strategice cu jucatori internationali de renume.

Industrie

 

Allianz - Transformare digitala si procese fara hartie
Allianz Insurance România cauta o solutie pentru gestionarea unificata a documentelor pentru a îndeplini reglementarile industriei, pentru a raspunde provocarilor de afaceri si initiativelor de transformare digitala demarate la nivelul organizatiei. Cateva dintre obiectivele majore au fost cresterea eficientei proceselor bazate pe documente si a vitezei de regasire a informațiilor, implementarea unui mecanism digital de eliberare a politelor de asigurare si asigurarea în același timp a integrarii cu aplicațiile core care gestionează fișierele clientilor generate in cadrul a 180 de sucursale distribuite geografic.

Industrie

 

Banca internationala de prestigiu
Acces rapid la toate documentele din cadrul bancii pe baza unei platforme online moderna si flexibila.
Departamentul de Informatii si Protectie Interna (M.A.I.)
„Unele dintre elementele cheie care au asigurat succesul acestui proiect l-au reprezentat experienta indelungata si inalta calificare a echipei Star Storage in implementarea de sisteme integrate de gestiune a informatiei. Am fost foarte multumiti si totodata bucurosi pentru ca am lucrat alaturi de un adevarat partener de incredere – Star Storage.”, Comisar-sef de politie Adina MACOVEI, Manager de proiect in cadrul proiectului IMMEDIAT al Departamentului de Informatii si Protectie Interna.
Electrica - solutie integrata de gestiune informatii
„Integrat” este cuvantul cheie care descrie cel mai bine solutia aleasa de Electrica. Solutia este construita pe cinci mari piloni, oferind in final beneficiarului nu doar o infrastructura moderna, ci si o eficientizare a costurilor, precum si acces mult mai rapid la un volum de date impresionant.

Industrie

 

Heineken - Servicii de actualizare baze de date
In 45 de zile Star Storage a realizat inventarul Heineken pentru 25.000 de clienti din tara, intregul proces fiind unic pe piata romaneasca si presupunand procese complexe de printare si digitizare documente, cu garantia calitatii de 100%. Proiectul a permis companiei Heineken sa-si duca la bun sfarsit un proces de audit, intr-un termen strans, lucru care nu ar fi fost posibil fara externalizarea proceselor catre o companie specializata.

Industrie

 

Companie de top telecom - Servicii de Arhivare documente clienti
Inainte de implementarea solutiei de arhivare documente clienti, toate contractele clientilor erau stocate intr-o baza de date veche, ce nu mai corespundea nevoilor companiei.
Companie lider in Petrol si Gaze - Platforma si solutii gestiune documente si procese
Solutii din "Fabrica de Solutii Star Storage - Solutii de business adevarate, nu platforme!" si Servicii de Procesare Documente si Arhivare de la Star Storage

Industrie

 

Arcelor Mittal - Servicii complete de conversie digitala
Cu SeeIT, un camion de desene intra intr-un laptop. ArcelorMittal Hunedoara castiga substantial cu tehnologia de ultima ora, integrata in solutia Star Storage.
ING – Servicii de productie a documentelor informative privind evolutia sistemului de pensii private
„Compania noastra este un jucator important pe piata romaneasca de asigurari de viata, pensii facultative si pensii administrate privat. Pentru ca pretuim foarte mult relatia cu fiecare dintre clientii nostri, consideram ca toate canalele de comunicare cu acestia sunt foarte importante…..” Anne Marie Diaconu, Director Administrativ, ING SAFPAP S.A.

Industrie

 

Companie internationala de top telecom - Solutii de gestiune documente si procese
Companie internationala de top telecom – Solutii de gestiune documente si procese Prin strategia de dezvoltare a aplicatiilor de tip ECM (Enterprise Content Management) folosita am dezvoltat si implementat impreuna cu clientul nostru solutii complexe pentru managementul documentelor si proceselor de lucru in mai multe tari (Germania, Olanda, Marea Britanie) acoperind, astfel, o gama variata de nevoi de business.

Industrie

 

Afin Leasing transforma facturile in instrumente de marketing personalizat
AFIN Leasing transforma facturile in instrumente de marketing personalizat folosind solutiile Star Storage - Servicii de generare, productie si distributie a facturilor si a altor documente de informare in format full color, transpromo.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .