Star Storage Servicii de conversie digitala
Sustinem viitorul noilor generatii

Utilizarea Cloud-ului nu a fost niciodata mai usoara

Pe parcursul ultimilor ani, Platforma noastra de Cloud – StarVault – a ajutat sute de clienti in calatoria lor spre transformarea digitala, livrand beneficii reale si ajutandu-i sa reduca semnificativ costurile. Cloud Computingul evolueaza acum mai bine si mai rapid ca niciodata. Micile intreprinderi care se deplaseaza spre Cloud pentru beneficiile oferite de Software-as-a-Service (SaaS), iar companiile mari pot utiliza infrastructuri de IT scalabile fara costuri aditionale sau timpi de asteptare mari. Cloud computingul imbunatateste operatiunile de business ale companiilor de toate marimile.

Ca parte a programului nostru de imbunatatire continua, am inceput un proces extensiv de revizuire a strategiei care sa ne permita sa acordam o atentie sporita provocarilor IT cu care se confrunta clientii si partenerii nostri. Si am evoluat constant ca sa ajutam comunitatea de afaceri din Romania sa depaseasca aceste provocari prin intermediul unui centru de date neutru, cresterea flexibilitatii si perfectionarea serviciilor de suport.

 

De asemenea, continuam sa investim in platforma noastra de tip multi-cloud care reuneste ofertele de cloud privat bazate pe Microsoft Hyper-V, VMware sau KVM, ofertele de cloud public (Azure) sau optiunile hibride (StarVault, Azure Stack), astfel incat clientii nostri sa utilizeze solutia potrivita pentru fiecare tip de workload. Oferim posibilitatea aplicatiilor moderne sa valorifice tehnologiile native de cloud dinamic, cum ar fi Azure, accelerand in acelasi timp modernizarea aplicatiilor traditionale, care sunt de obicei create pentru medii fizice si virtualizate cu VMWare, pentru a fi centralizate in acelasi Centru de Date, cu acelasi SLA de nivel enteprise, garantat financiar.

Diversitatea tehnologiilor noastre de tip multi-cloud permite clientilor sa evite blocajul furnizorului unic,  sa-si valorifice capabilitatile existente si sa se adapteze rapid incertitudinilor.

 

Impreuna cu partenerii si comunitatea noastra de clienti facilitam progresul si StarVault isi continua angajamentul de a furniza o Platforma Cloud de inalta calitate pentru un department IT agil si eficient din punct de vedere al costurilor:

 

  1. Performanta ridicata livrata continuu la costuri scazute si predictibile. Centrul nostru de date local inseamna costuri scazute, latenta mica si performanta ridicata ca beneficii asociate infrastructurii locale de cloud privat.
  2. Suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala. Interactionezi direct cu expertii care iti gestioneaza infrastructura de cloud privat.
  3. SLA (Service Level Agreement) garantat financiar. SLA clar definit, garantat cu penalitati asociate oricarei incalcari a acordului de calitate a serviciilor oferite.
  4. Flexibilitate si libertate totala. Credem in cloud hibrid si multi-cloud. Pentru ca nu exista niciun serviciu cloud care sa ofere libertatea si flexibilitatea de care ai nevoie pentru a sustine workload-uri diverse, abilitati si instrumente, fara a fi nevoie de compromisuri.
  5. Suntem deschisi, iar tu nu esti niciodata blocat deoarece meriti sa beneficiezi de pluralitate, de avantajele competitiei deschise si de conditii comerciale flexibile.
  6. Suntem experti. Cu mai mult de 18 ani de experienta, putem accelera trecerea afacerii tale in Cloud, in mod sigur si rapid. Expertii nostri au o experienta de neegalat in construirea si furnizarea solutiilor multi-cloud (privat si public) de top.

 

Beneficii pentru afacerea ta

Sprijinim companii de top din intreaga lume in calatoria catre Cloud sau catre Software-as-a-Service pentru optimizarea raportului cost - eficienta si cresterea vitezei de reactie la schimbarile pietei prin regandirea operatiunilor si proceselor de afaceri.  Pe baza unui mix unic intre propriile noastre produse software, tehnologii de mobilitate, cloud computing si o gama completa de servicii profesionale, oferim o experienta unica pentru clienti pe diferite platforme si dispozitive pentru a creste loialitatea, a crea noi fluxuri de venituri si a explora noi piete.

Zero investitie initiala

Elimina cheltuielile cu investitiile initiale si redu semnificativ costurile operationale datorita gradului ridicat de optimizare in alocarea resurselor. Acum poti administra compania cu usurinta sporita si poti chiar evita costuri neprevazute sau investitii mari.

 

 

 

Platesti exact cat folosesti!

Probabil cel mai important beneficiu oferit de Cloud este o uriasa economie in ceea ce priveste costurile cu administrarea IT-ului. O alternativa excelenta la achizitia de sisteme si echipamente scumpe, utilizarea Cloud-ului poate reduce costurile prin utilizarea resurselor furnizorului de servicii cloud. Ca orice utilitate (apa, energie electrica) poti sa utilizezi serviciul in functie de necesitatile pe care le ai la un moment dat.

Simplu si fara batai de cap

Uita de bataile de cap cu administrarea serverelor, a capacitatii de stocare, a salvarii si restaurarii datelor si concentreaza-te doar pe activitatea de baza. Cloud computingul ofera oportunitatea obtinerii unor resurse sporite de IT, cu mentenanta inclusa prin administrarea centralizata a resurselor, structura gestionata de catre furnizor si acordurile SLA garantate.

Performanta la superlativ

Resursele tot mai mari care au devenit disponibile in domeniu iti ofera un avantaj competitiv in piata. Compania ta poate lansa aplicatii si utiliza solutii critice pentru succesul afacerii. Ai acces permanent la tehnologii de ultima generatie, servicii garantate printr-un SLA strict si suport tehnic disponibil permanent 24/24.

Transformi Capex in Opex

Nu mai trebuie sa achizitionezi echipamente IT supradimensionate, acum poti beneficia doar de resursele de care ai nevoie! Compania ta economiseste energie, spatiu fizic, costurile de depozitare si opertiunile de IT necesare pentru gestionarea acestor resurse. Dispar costurile de gestionare a serverelor dar si costurile asociate achizitiilor, contabilitatii si IT-ului.

 

Cresti profitabilitatea companiei

Reduci cheltuielile cu achizitia de infrastructura IT si cresti viteza de lucru a angajatilor. Un avantaj major oferit de Cloud Computing este rentabilitatea capitalului utilizat. Investitiile minime in spatiul de stocare aduce adesea randament financiar mare, mai ales prin comparatie cu investitia in sine.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.