Star Storage Parteneri
Servicii de top pentru afaceri de top

Consultanta in arhivarea fizica conform legii

Oferim consultanta pentru managementul inregistrarilor de-a lungul intregului ciclu de viata – din momentul crearii, depozitarii si pana la distrugerea acestora!Detinem expertiza de specialitate, tehnologii de ultima generatie, experienta in dezvoltarea de politici de rententie multi-industrii si mai ales know-how in managementul unor documente cu caracter confidential, secret de serviciu, secret comercial.

Consultanta politici de guvernanta lucrul cu documente

Odata cu integrarea noilor tehnologii informationale in procesele de prelucrare, transmitere si stocare a datelor, au aparut o serie de amenintari si vulnerabilitati ale sistemelor informationale. Aceste vulnerabilitati nu afecteaza doar informatia in format electronic ci, uneori, punctul nevralgic al unei institutii poate fi reprezentat chiar de modalitatea de manipulare si depozitare a informatiilor pe suport de hartie.

 

Pentru a contracara aceste aspecte negative Star Storage a dezvoltat o abordare proactiva, bazata pe evaluarea riscurilor, care inglobeaza controale preventive, detective si corective destinate reducerii acestor riscuri si asigurarii suportului necesar pe parcursul procesului de schimbare si implementare a mecanismelor de asigurare a continuitatii si securitatii operatiunilor si afacerii.

 

Detinem o echipa de experti in domeniul securitatii si al tehnologiei informatiei, care au decis sa isi utilizeze experienta dobandita pentru a le oferi clientilor servicii de securitate software, testarea securitatii, managementul proceselor bazate pe documente, precum si solutii de securitate adaptate in functie de nevoile fiecarei companii.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .