Solutii de top pentru afaceri de top

Servicii

MANAGED SERVICES​
Atunci cand compania ta nu are o persoana dedicata care sa monitorizeze, sa gestioneze si sa optimizeze infrastructura IT sau echipa actuala IT nu are timpul sau competentele necesare pentru a face acest lucru, poti apela la serviciile profesionale oferite de StarVault – Managed Services. Asiguram cu o echipa proprie de specialisti IT servicii de management si suport pentru infrastructura IT si/sau a aplicatiilor companiei tale.
Afla mai multe
Health2Cloud​
Health2Cloud este o solutie pentru gestiunea dosarelor virtuale de sanatate si colaborarea cu pacientii, oferind doctorilor si furnizorilor de servicii medicale o modalitate mai buna de a interactiona cu pacientii intr-un mediu sigur si prietenos.
Afla mai multe
DOCS2Cloud
O solutie orizontala (aplicabila in orice industrie) pentru managementul arhivelor si inregistrarilor electronice, oferita atat ca instalare la sediul clientilor (on-premises), dar si ca serviciu In Cloud. Unificati arhiva la nivelul companiei, asigurati respectarea regulilor specifice industriei, reduceti expunerea companiei la riscuri
Afla mai multe
SECURITY AS A SERVICE
Orice companie ar trebui sa efectueze testarea sistematica a securitatii pentru a preveni efectul negativ al intreruperii sistemelor si a atacurilor cibernetice. Scopul hackerilor este sa fure informatii pentru a obtine foloase materiale sau pur si simplu sabotarea organizatiei.
Afla mai multe
Load Balancer as a Service
StarVault Security Load Balancer este solutia avansata care ofera o inalta disponibilitate, securitate si performanta in optimizarea infrastructurii virtuale de desktopuri.
Afla mai multe
SECURITY VPN
O retea VPN (Virtual Private Network) este o tehnologie care creeaza o conexiune de retea securizata printr-o retea publica, cum ar fi Internetul sau o retea privata detinuta de un furnizor de servicii
Afla mai multe
BC2Cloud
Planul de continuitate a afacerii in caz de dezastru (Business Continutity Plan StartVault) implica identificarea gradului de expunere a unei organizatii la riscuri externe si interne. Pe baza acestor informatii este planificat un set de procese care sa duca la preventia dezastrelor si la recuperarea rapida in caz de dezastru fara a afecta competitivitatea, credibilitatea si integritatea organizatiei
Afla mai multe
DR2Cloud
Cu StarVault Disaster Recovery ai protectie maxima pentru infrastructura virtuala si serviciile hostate pe aceasta, direct din locatia ta.
Afla mai multe
BACKUP2CLOUD
Solutiile de back-up si restore permit organizatiei tale sa-si imbunatateasca semnificativ activitatile de protectie a datelor si sa implementeze o gama variata de servicii chiar si in cazul generarii unor volume foarte mari de date.
Afla mai multe
CLOUD PUBLIC: MICROSOFT AZURE
Azure este o platforma profesionala de servicii in cloud, oferita de Microsoft. Datorita funcționalitatilor avansate, poti porni masini virtuale, baze de date SQL, poti crea copii de rezerva pentru resursele existente si poti face multe altele, fara a te teme de defectiuni sau de invechirea echipamentelor si a programelor informatice.
Afla mai multe
Infrastructura IT ca serviciu (IaaS) - ENTERPRISE CLOUD
StarVault Enterprise Cloud este mediul virtual dedicat organizatiilor care isi migreaza sistemul IT pe o platforma de „cloud privat” in regim de serviciu si care doresc sa controleze alocarea resurselor hardware dedicate fara a investi timp si resurse financiare pentru administrarea infrastructurii hardware. Serviciul va asigura resursele necesare platformei virtuale pe echipamente instalate in Centrul de Date Star Storage din Bucuresti. Platforma va functiona in regim de cloud privat, astfel ca resursele hardware sunt dedicate. Din interfata de management (Microsoft Azure Pack), pot fi configurate servere noi, pot fi oprite/pornite serverele existente sau modificati parametrii resurselor alocate (CPU, RAM, spatiu de stocare). De asemenea, configureaza volumele de stocare atasate fiecarui server, configuratiile retelelor private sau publice si drepturile de acces asupra resurselor. Gradul de utilizare a resurselor hardware poate fi monitorizat din rapoartele disponibile in timp real.
Afla mai multe
IT Colocation
StarVault Colocation este serviciul de gazduire a echipamentelor clientilor in rack-uri complet echipate, in propriu Centru de Date. Serviciul include de asemenea, servicii de electroalimentare, climatizare si monitorizare a parametrilor de calitate. Este serviciul ideal pentru companiile care isi vor sa isi concentreze resursele pe dezvoltarea afacerii si nu pe administrarea si mentenanta echipamentelor IT
Afla mai multe
StarVault Backup2Cloud (Back-up in Cloud)
Solutiile de back-up si restore permit organizatiei tale sa-si imbunatateasca semnificativ activitatile de protectie a datelor si sa implementeze o gama variata de servicii chiar si in cazul generarii unor volume foarte mari de date.
Afla mai multe
Administrarea Serviciilor IT
Star Storage ofera o gama larga de servicii IT strategice, incepand cu operatiuni IT complete, pana la servici de suport pentru o aplicatie sau un sistem singular, pentru a ajuta clientii sa isi imbunatateasca flexibilitatea si eficienta, sa reduca costurile si sa maximizeze productivitatea angajatului.
Afla mai multe
Consultanta Cloud si Data Center
Conceptul si tehnologia de cloud computing au devenit de-a lungul timpului parte integranta a mediului de afaceri indiferent de dimensiunea companiei si domeniul de activitate in care activitati. Va permite sa va focusati pe ceea ce faceti mai bine si ceea ce genereaza profit, fara sa va mai bateti capul cu problemele generate de tehnologiile software si hardware.Modelul cloud computing inlocuieste cu succes modelul traditional avand o rata de adoptie in crestere la nivel mondial. Aceasta aduce la cel mai inalt nivel automatizarea proceselor tehnologice, lucru care in trecut era dificil de realizat, dar care acum va permite sa economisiti timp si implicit bani.
Afla mai multe
Consultanta in arhivarea fizica conform legii
Oferim consultanta pentru managementul inregistrarilor de-a lungul intregului ciclu de viata – din momentul crearii, depozitarii si pana la distrugerea acestora!Detinem expertiza de specialitate, tehnologii de ultima generatie, experienta in dezvoltarea de politici de rententie multi-industrii si mai ales know-how in managementul unor documente cu caracter confidential, secret de serviciu, secret comercial.
Afla mai multe
Instalare si suport tehnic
Star Storage ofera o gama cuprinzatoare de servicii de suport tehnic destinate intretinerii sistemelor IT si functionarii acestora la cel mai ridicat nivel.Nu este suficient sa gasiti solutii care sa corespunda cerintelor actuale ale afacerii. Trebuie sa va ganditi la cresterea ei si la faptul ca asigurarea eficientei optime a sistemelor de care dispuneti poate fi o sarcina complexa, consumatoare de resurse.
Afla mai multe
Integrare de sistem
Star Storage furnizeaza servicii complexe de integrare de sistem care includ planificare, design, implementare, training si suport. Lucrand cu cele mai bune platforme tehnologice, Star Storage ofera atat solutii standard cat si customizate, specifice anumitor industrii, pentru a veni in sprijinul nevoilor clientului.
Afla mai multe
Procesare Documente si Arhivare
Serviciile noastre de Arhivare si Managementul Arhivelor Fizice sau si de Arhivare si Managementul Arhivelor Electronice sunt singurele de acest gen din Romania care va permit sa gestionati proactiv inregistrarile companiei dumneavoastra de-a lungul intregului lor ciclu de viata in functie de forma lor de existenta (fizic sau electronic).
Afla mai multe
Servicii de conversie digitala a documentelor de pe suport de hartie
StarHive ofera servicii de arhivare electronica a documentelor si de externalizare a proceselor bazate pe documente, reducand astfel volumul de documente in format fizic folosite de o companie si costurile asociate hartiei, eliminand riscul de pierdere sau de deteriorare a documentelor si scazand timpul necesar pentru a regasirea anumitor informatii.In plus StarHive creste gradul de control la nivelul proceselor in care sunt folosite documentele companiei si scade timpul necesar luarii deciziilor sau raspunderii la solicitarile clientilor.
Afla mai multe
Servicii de mententanta software
Serviciile noastre de mentenanta pentru software va sunt stau in permanenta la dispozitie atunci cand intampinati probleme cu platformele de management al informatiei sau aplicatiile de document imaging. Cresteti disponibilitatea aplicatiilor si eficienta prin servicii de suport oferite intr-un mod proactiv.
Afla mai multe
Servicii management arhive fizice
Legislatia cere ca arhivarea documentelor sa se faca cu respectarea anumitor reguli (fara parti metalice, fiecare dosar trebuie sa aiba o eticheta standard, etc) iar Star Storage ofera servicii care sunt in concordanta cu legislatia in vigoare.
Afla mai multe
Stocare si infrastructura critica
Avem o echipa de arhitecti de solutii si de consultanti cu experienta si cu un nivel ridicat de cunostinte. Echipa poate furniza o gama larga de servicii de consultanta. Aceste servicii pot fi incluse intr-un proiect integrat sau pot fi independente.
Afla mai multe
Suport tehnic solutii software
Oferim servicii de suport si asistenta tehnica pentru solutiile si aplicatiile de management al informatiilor dezvoltate pe platforme enterprise de content management. Datorita personalului specializat, va putem oferi atat servicii on-site cat si de la distanta, atat pentru customizarile dezvoltate de noi cat si pentru solutiile complete si platformele de tip enterprise folosite in cadrul solutiilor.
Afla mai multe
StarVault Anywhere
Serviciul de partajare sincronizata a informatiilor pe o platforma de cloud privat, securizata, de pe orice terminal (smartphone, tableta, laptop, desktop). Informatiile nu parasesc spatiul securizat al organizatiei, nu sunt expuse accesului neautorizat in timp ce pot fi accesate de utilizatori de oriunde. Fisierele se sincronizeaza automat in timp ce organizatia pastreaza controlul.
Afla mai multe
StarVault Colocation
Serviciul de gazduire a echipamentelor clientilor in rack-uri complet echipate, in propriu Centru de Date nivel Tier III, construit conform specificatiilor Uptime Institute, cea mai reprezentativa institutie in domeniul constructiei si operarii unui centru de date si inaugurat in anul 2009.
Afla mai multe
StarVault Connectivity
Serviciu construit cu maxima flexibilitate, oferind multiple optiuni atat prin prisma furnizorilor de telecomunicatii, fiind un centru de date neutru, cat si prin tipurile de conectivitate posibile.
Afla mai multe
StarVault Cybersec
Indiferent de tipul de atac cibernetic, in StarVault ai masuri speciale pentru recuperarea datelor si continuitatea operatiunilor.
Afla mai multe
StarVault Anti-DDoS
Daca infrustructura ta IT este expusa in internet atunci poti fi tinta atacurilor de tip DDoS (Denial of Service) care au scopul de a-ti limita accesul la serviciile si aplicatiile de afaceri.
Afla mai multe