Star Storage Responsabilitate sociala
Servicii de top pentru afaceri de top

Instruire si asistenta in utilizare

Pentru asigurarea unui proces de instruire de inalt nivel calitativ, Star Storage dispune de un centru de pregatire propriu, dotat cu resurse hardware si software moderne.

Centrul de pregatire Star Storage

Suntem convinsi ca instruirea reprezinta o cerinta esentiala pentru o implementare de succes, in special in cazul proiectelor IT mari si complexe care necesita tehnologii de ultima ora.

 

Pentru asigurarea unui proces de instruire de inalt nivel calitativ, Star Storage dispune de un centru de pregatire propriu, dotat cu resurse hardware si software moderne. Echipa noastra de instructori, cu multiple certificari IT si o experienta semnificativa in domeniu, poate oferi o gama variata de cursuri tehnice in domeniul stocarii si infrastructurii critice IT.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .