Star Storage Responsabilitate sociala
Servicii de top pentru afaceri de top

Integrare de sistem

Star Storage furnizeaza servicii complexe de integrare de sistem care includ planificare, design, implementare, training si suport. Lucrand cu cele mai bune platforme tehnologice, Star Storage ofera atat solutii standard cat si customizate, specifice anumitor industrii, pentru a veni in sprijinul nevoilor clientului.

Integrarea de sisteme este un proces complex

Include planificarea, proiectarea, managementul proiectului si implementarea solutiei ce adreseaza probleme specifice de natura tehnica sau de afaceri. Serviciile noastre de integrare de sisteme reduc riscurile asociate cu implementarea proiectelor IT de dimensiuni mari. Putem sa va oferim suportul necesar pentru realizarea de analize specifice si adoptarii celor mai bune metodologii in scopul obtinerii maximului de avantaje din utilizarea tehnologiilor IT: reducerea costurilor, imbunatatirea raspunsurilor la nevoile pietei, imbunatatirea serviciilor pentru clienti.

In procesul de evaluare, consultantii nostri tehnici examineaza spectrul de tehnologii - vechi si noi - existent si stabilesc ceea ce se potriveste cel mai bine necesitatilor organizatiei dvs. Veti beneficia astfel de o solutie sigura si flexibila, potrivita planurilor dvs de afaceri. Proiectarea si implementarea unui sistem IT trebuie sa ia in considerare nu numai cerintele actuale, ci si pe cele care vor aparea in viitor ca urmare a dezvoltarii afacerii. Parteneriatele noastre stranse cu cei mai importanti furnizori de IT si cunoasterea produselor si strategiilor lor de dezvoltare va pot ajuta sa luati deciziile potrivite.

 

Serviciile noastre de configurare va garanteaza ca solutia dvs particulara este transpusa intr-o constructie standard, care poate fi instalata si exploatata cu incredere. Procesele de configurare si testare a ansamblului hardware si software sunt elaborate cu multa atentie de specialistii nostri.

 

Tehnologia informatiei este esentiala pentru majoritatea sistemelor de afaceri care se implementeaza in prezent. Foarte putine dintre acestea functioneaza izolat, iar acest lucru conduce la nevoia tot mai accentuata de proiecte complexe de integrare care plaseaza noile cereri pe infrastructura IT. Pentru a face fata acestei complexitati, proiectantii de sistem din cadrul echipei Star Storage creeaza arhitecturi sofisticate cu implicatii asupra sistemelor si retelelor existente in compania dvs.

 

Solutia proiectata trebuie sa fie implementata rapid deoarece timpul de lansare pe piata este critic iar costurile intarzierii pot fi ridicate. Implementarea este probabil cea mai riscanta etapa a unui proiect IT, dar noi dispunem de competentele necesare pentru a gestiona riscul in locul dvs. Va putem garanta ca livrarea produselor se face la timp, iar personalul implicat in faza de implementare este bine organizat si respecta termenele stabilite astfel incat solutia IT sa poata fi finalizata fara intarziere, incadrandu-se in bugetul alocat.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .