Star Storage Parteneri
Servicii de top pentru afaceri de top

Servicii de conversie digitala a documentelor de pe suport de hartie

StarHive ofera servicii de arhivare electronica a documentelor si de externalizare a proceselor bazate pe documente, reducand astfel volumul de documente in format fizic folosite de o companie si costurile asociate hartiei, eliminand riscul de pierdere sau de deteriorare a documentelor si scazand timpul necesar pentru a regasirea anumitor informatii.In plus StarHive creste gradul de control la nivelul proceselor in care sunt folosite documentele companiei si scade timpul necesar luarii deciziilor sau raspunderii la solicitarile clientilor.

Servicii de scanare

Scanarea unui document presupune transformarea unei copii a documentului in format electronic, prin intermediul unor scanere profesionale, obtinandu-se astfel o imagine identica cu originalul. Echipa noastra poate prelucra documente de orice format, pe suport calc sau ozalid, planse tehnice, carduri de acces, radiografii, pelicule, carti de vizita, fotografii sau documente sensibile (cum sunt manuscrisele sau cartile vechi). Orice tip de document poate fi scanat, de la cele mai mici pana la cele care au peste 40 de metri lungime.

Servicii de indexare si validare

Serviciile de indexare si validare permit regasirea rapida si cu eforturi minime a documentelor in format electronic prin intermediul metadatelor introduse de catre operatorii nostri in campurile index sau prin indexarea intregului continut.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .