Star Storage Parteneri
Servicii de top pentru afaceri de top

Servicii Productie Documente Transpromo full color (White space management)

Comunicarea personalizata cu fiecare client este visul fiecarei companii.

Contextul actual

Comunicarea personalizata cu fiecare client este visul fiecarei companii. Intr-o lume in care clientii sunt inconjurati de o explozie de informatie, in care canalele de comunicare cu clientii s-au multiplicat ajungand la dimensiuni de neimaginat, o lume a device-urilor mobile, devine aproape imposibil pentru un marketer sa se asigure ca mesajul sau catre client este primit si inteles corect. Acest lucru este posbil acum prin intermediul materialelor transpromo.

 

Solutia noastra

Serviciul de productie a documentelor Transpromo

Star Storage este singura companie din tara care a dezvoltat competente reale in zona de productie a documentelor Transpromo (white paper marketing), respectiv abilitatea de a combina in cadrul aceluiasi document un set de informatii tranzactionale (date financiare pentru facturare, situatii bancare - extras de cont, scrisori de informare etc.) cu un mesaj cu caracter comercial sau promotional, personalizat in functie de preferintele, obiceiurile de achizitie si stilul de viata al destinatarului.

 

Procesul de generare al documentelor complet dinamice

Utilizand o platforma informatica de ultima generatie, avem capacitatea de a extrage date din majoritatea sistemelor informatice de tip CRM existente in piata. Aceeasi platforma ne permite sa combinam informatiile extrase si sa utilizam rezultatul pentru generarea de documente complet dinamice, pline de viata. Documentele astfel generate vor contine, pe langa informatii de tip text, o serie de elemente grafice rezultate din interpretarea datelor tranzactionale: grafice de tip Bar sau Piechart care ajuta clientul sa analizeze informatiile primite, mesaje si imagini variabile ce pot alerta clientul cu privire la un eveniment care are impact direct asupra lui, coduri de bare liniare sau bidimensionale pentru a inlesni identificarea documentelor la punctele de incasare numerar sau pentru a extinde informatiile tiparite in zona electronica (QR Codes).

 

Pentru a ne asigura ca toti clientii nostri primesc cele mai de calitate servicii de acest tip, utilizam exclusiv echipamente si tehnologii de productie de ultima generatie, care ne permit tiparirea imaginilor color la rezolutii de peste 1200 dpi laser si calibrarea automata a culorilor pentru asigurarea tiparirii corecte a codurilor Pantone solicitate de clientii nostri.

 

Beneficii

 • Comunicare personalizata cu toti clientii;
 • Imbunatatirea imaginii de brand si crestrea loialitatii clientilor;
 • Venituri suplimentare pentru companie prin transformarea operatiilor de productie a documentelor tranzactionale dintr-un centru de cost intr-un centru de profit pentru companie;
 • Scaderea costurilor de productie pentru volume mari;
 • Cresterea ROI pentru investitiile de marketing prin eliminarea inserturilor promotionale si inlocuirea lor cu oferte personalizate, full-color, tiparite direct pe documentul tranzational;
 • Cresterea ratei de raspuns.

 

 

 

Productia cardurilor de membru si a cardurilor de loializare

Aceste produse implica aplicarea informatiilor cu un printer laser, compatibil cu plasticul laminat, pe fata/spatele sau pe ambele parti ale unei foi, care este apoi taiata pentru a rezulta cardul. Mai multe tipuri de laminare pot produce carduri mate sau lucioase. Va suntem la dispozitie cu o varietate de modele pentru a acoperi toate nevoile. Aceste carduri sunt potrivite pentru: legitimatii de client, carduri de membru, carduri de loialitate, carduri de asigurare, carduri de sanatate, carduri temporare, premise de parcare, carduri de cumparare si altele.

 

Beneficii

 • Costuri reduse;
 • Lipsa intarzierilor de productie pentru printarea unui singur card;
 • Posibilitatea de a alege dintr-o varietate de marimi;
 • Rezistent la utilizare indelungata datorita inscriptionarii sub laminare.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .