Star Storage Parteneri
Servicii de top pentru
afaceri de top

StarHive consultanta in arhivarea fizica conform legii

Oferim consultanta pentru managementul inregistrarilor de-a lungul intregului ciclu de viata – din momentul crearii, depozitarii si pana la distrugerea acestora! Detinem expertiza de specialitate, tehnologii de ultima generatie, experienta in dezvoltarea de politici de rententie multi-industrii si mai ales know-how in managementul unor documente cu caracter confidential, secret de serviciu, secret comercial.

Managementul inregistrarilor acopera toate tipurile de documente existente  - facturi, contracte, scrisori, formulare, e-mailuri, inregistrari electronice, fotografii, mape, planse tehnice, documente cu caracter “special” etc.

 

Inregistrarea si managementul documentelor este o activitate complexa care necesita cunostinte de specialitate mai ales in conditiile in care tot mai multe companii se orienteaza catre dezvoltarea unei infrastructuri specifice arhivelor electronice in timp ce continua sa detina si arhive fizice.

 

Incurajam managementul centralizat al documentelor inca din momentul in care acestea sunt inca active si au cea mai mare valoare pentru organizatie. Oferim consultanta de specialitate companiilor care nu au si nu intentioneaza sa isi dezvolte competente in house.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .