Nivel de protectie avansat pentru infrastructura ta IT contra atacurilor de tip DDoS

StarVault Anti-DDoS

Daca infrustructura ta IT este expusa in internet atunci poti fi tinta atacurilor de tip DDoS (Denial of Service) care au scopul de a-ti limita accesul la serviciile si aplicatiile de afaceri.

 

StarVault Anti-DDoS este construit cu focus pe preventie, detectie si blocare, cu mecanisme multiple bazate pe inteligenta artificiala pentru detectia anomaliilor de trafic, combinate cu proceduri si expertiza la cel mai inalt nivel.

 

Cu StarVault Anti-DDoS esti in permanenta protejat de astfel de atacuri, cu impact direct in continuitatea operatiunilor organizatiei tale.

Primesti

  • Disponibilitate maxima a serviciilor si aplicatiilor de afaceri;
  • Protectie multi-nivel pentru aplicatii, pagini web si retea;
  • Protectie indiferent de volumul de trafic generat de atac;
  • Gestiune si raspuns inteligente in timp real.

De ce StarVault

1.Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2.Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

 

3.Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

4.Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III 

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

 

5.Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala 

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .