StarVault Colocation Tier-3 Data Center

StarVault Colocation

StarVault Colocation este serviciul de gazduire a echipamentelor clientilor in rack-uri complet echipate, in propriu Centru de Date nivel Tier III, construit conform specificatiilor Uptime Institute – cea mai reprezentativa institutie in domeniul constructiei si operarii unui centru de date si inaugurat in anul 2009. Centrul de Date Star Storage a fost proiectat si construit In conformitate cu recomandarile Asociatiei Industriei de Telecomunicatii, „Telecommunications Infrastructure Standard for Data Centers”, „Uptime Institute Tier III”.  Nivelul reprezinta calitatea serviciilor pe care le oferim, dovedita an de an printr-o  disponibilitate de 100% a serviciilor furnizate catre clienti, de la inaugurare pana in prezent.

 

Acest aspect si certificarile „Accredited Tier Design” si „Accredited Tier Specialist” ne-au pozitionat in piata ca fiind unul dintre cei mai de incredere furnizori de servicii Data Center.

 

Serviciul include de asemenea, servicii de electroalimentare, climatizare si monitorizare a parametrilor de calitate. Este serviciul ideal pentru companiile care isi vor sa isi concentreze resursele pe dezvoltarea afacerii si nu pe administrarea si mentenanta echipamentelor IT.

DE CE SUNTEM DIFERITI

  • Securitate avansata – inregistrare pe baza de amprenta biometrica si prin usa rotativa de securitate cu dubla autentificare;
  • Neutralitate – orice client isi poate alege operatorul national sau international;
  • Un centru de date eficient (Green Data Center – PUE (Power Usage Effectiveness) 1.5);
  • Nivel ridicat de disponibilitate (99,9%) garantat prin SLA;
  • Echipa de specialisti cu peste 500 de certificari;
  • Sala dedicata sistemului de stingere incendiu;
  • Sala de alimentare cu energie electrica primara si secundara;
  • 21 ani de experienta pe piata IT din Romania;
  • peste 13 ani de expertiza in domeniul mediilor de cloud privat pentru companiile mari.

De ce StarVault

1. Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2.Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

 

3.Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

4.Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III 

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

 

5.Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala 

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .