Acceseaza datele si aplicatiile gazduite in infrastructura cloud StarVault

StarVault Connectivity

Ne asiguram ca iti poti accesa datele si aplicatiile gazduite in infrastructura cloud StarVault intr-un mod securizat si cat mai rapid.

Modul in care te conectezi la serverele, aplicatiile si datele tale din Cloud este un factor important atunci cand alegi sa iti muti aplicatiile tale critice in Cloud. Echipa noastra de experti se asigura ca beneficiezi de cel mai inalt nivel de performanta si securitate in functie  de nevoile business-ului tau.

 

Serviciile StarVault sunt livrate dintr-un centru de date Tier III local, asigurand astfel cel mai inalt nivel de performanta si cea mai mica latenta posibila.

 

Serviciile StarVault Conectivity sunt construite cu maxima flexibilitate, oferind multiple optiuni atat prin prisma furnizorilor de telecomunicatii, fiind un centru de date neutru, cat si prin tipurile de conectivitate posibile: VPN Site2Site, VPN peste Internet, VPN Remote Access sau Layer 2 Transparent InterLink dedicat.

Primesti

  • Flexibilitate. Optiuni multiple, libertate de alegere, pe baza unui centru de date Tier III local, neutru din punct de vedere al furnizorului de telecomunicatii;
  • Securitate si diponibilitatea sporita la datele aplicatiilor tale.

De ce StarVault

1. Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2.Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

 

3.Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

4.Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III 

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

 

5.Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala 

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .