Cel mai inalt nivel de protectie oferit de solutia noastra de tip Next Generation Firewall.

StarVault Dedicated Firewall

Reteaua ta este amenintata constant. Beneficiezi de cel mai inalt nivel de protectie oferit de solutia noastra de tip Next Generation Firewall.

Atunci cand ai nevoie de o vizibilitate sporita asupra firewall-ului, StarVault Dedicated Firewall iti ofera posibilitatea sa controlezi si sa monitorizezi impreuna cu echipa ta de securitate politicile de firewall si evenimentele asociate, beneficiind in acelasi timp de expertiza si suportul nostru. Cu StarVault Dedicated Firewall ai toate beneficiile pe care ti le ofera un echipament propriu, fara a avea grija mentenantei, suportului sau disponibilitatii.

 

Solutia de tip Next Generation Firewall asigura mai mult decat o protectie la nivel de port sau protocol. Aceasta solutie ofera capabilitatea de control si vizibilitate asupra traficului, putand identifica si preveni atacuri, folosind inteligenta artificiala si analiza de semnaturi de tip IPS si IDS pentru a putea face diferenta intre un trafic sigur si unul malitios.

 

Cu ajutorul actualizarilor in timp real si a unor baze de date de semnaturi in continua dezvoltare, StarVault NextGen Firewall iti ofera protectie atat la atacurile cunoscute cat si fata de atacurile de tip Zero-Day.

Primesti

  • Poti opera cu propria echipa regulile si politicile de securitate;
  • Firewall dedicat, fara costuri initiale sau grija refresh-ului tehnlogic sau a scalabilitatii;
  • Ai acces la o echipa de experti in securitate, protectia datelor si recuperare in caz de dezastru;
  • Preventie si Detectie (IPS / IDS);
  • Administrarea centralizata a politicilor de firewall;
  • Protectie Anti-Mallware, Anti-Bot;
  • Alertare in timp real;
  • Analiza trafic criptat.

De ce StarVault

1.Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2.Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

 

3.Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

4.Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III 

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

 

5.Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala 

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .