Sunteti pregatiti sa va recuperati datele si restaurati operatiunile dupa un atac cibernetic?

StarVault Cybersec

Planificare, Detectie, Raspuns si Restaurare – pilonii pentru a gestiona atacurile cibernetice

StarVault Cybersec inseamna mai mult decat protectia datelor! Indiferent de tipul de atac cibernetic, in StarVault ai masuri speciale pentru recuperarea datelor si continuitatea operatiunilor. Cu o experienta de 20 de ani in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, Star Storage a dezvoltat un portofoliu complet de servicii de protectie cibernetica si recuperare, livrat din centrul nostru de date Tier-III din Bucuresti.

 

Fie ca este vorba de Ransomware, Phishing, DDoS sau specularea vulnerabilitatilor aplicatiilor, StarVault CyberSec pune la dispozitie tehnologiile si expertii necesari pentru a preveni, detecta si gestiona orice tip de atac cibernetic menit sa intrerupa operatiunile organizatiei tale.

De ce StarVault Cybersec:

1. Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2. Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

3. Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

 

4. Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

5. Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar.

Beneficii

  • Vizibilitate asupra vulnerabilitatilor cibernetice, analiza bazata pe inteligenta artificiala si tehnologie de ultima generatie;
  • Protectie impotriva atacurilor de tip Ransomware;
  • Monitorizarea si administrarea securitatii infrastructurii IT;
  • Protectie impotriva atacurilor de tip Zero-Day;
  • Comunicatie securizata
  • Protectie impotriva exploatarii vulnerabilitatilor aplicatiilor;
  • Protectie multi-nivel impotriva virusilor informatici, malware, exploit-uri sau atacuri de tip fileless;
  • Protectie impotriva atacurile de tip DDoS (Denial of Service).

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .