Solutia avansata care ofera o inalta scalabilitate, disponibilitate, securitate si performanta

StarVault Load Balancer

StarVault Load Balancer este solutia avansata care ofera o inalta scalabilitate, disponibilitate, securitate si performanta pentru aplicatiile cu interfata web

Cu StarVault Load Balancer poti distribui accesul catre aplicatiile cu interfata web, pentru a asigura performanta de care agilitatea organizatiei tale are nevoie.

 

Accesarea aplicatiei se face intr-un mod securizat, balansarea distribuind fluxurile de trafic catre instantele de front-end atat Layer 4 cat si Layer 7. Distribuirea se face conform unor reguli si politici de balansare astfel incat incarcarea per front-end sa fie optima si performanta si satisfactia utlizatorilor sa fie maxima.

 

Cu StarVault Load Balancer atingi nivelul maxim de disponibilitate al aplicatiilor, cu ajutorul regulilor si proceselor de identificare a starii de disponibilitate a serverelor de tip front-end.

Primesti

  • Scalabilitate;
  • Disponibilitate sporita;
  • Performanta;
  • Securitate sporita.

De ce StarVault

1.Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2.Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

 

3.Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

4.Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III 

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

 

5.Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala 

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .