Set complet de functionalitati si capabilitati care asigura un nivel avansat de protectie al aplicatiilor critice de afaceri

StarVault Web Application Firewall (WAF)

StarVault Web Application Firewall ofera un set complet de functionalitati si capabilitati care asigura un nivel avansat de protectie al aplicatiilor critice de afaceri.

Web Application Firewall este un mecanism de protectie care functioneaza la nivelul de Layer 7 al stivei OSI si protejeaza aplicatiile impotriva exploatarii vulnerabilitatilor acestora, a accesului neautorizat si a sustragerii de informatii.

 

Serviciul StarVault WAF blocheaza toti vectorii de atac al caror scop este extragerea de informatii ca urmare a compromiterii sistemelor tale informatice.

 

Totodata, serviciul asigura si un nivel suplimentar de protectie impotriva atacurilor de tip DoS la nivel de aplicatie, atacuri care nu pot fi detectate la nivel de Layer 3 si Layer 4.

Primesti

  • Securitate sporita la nivelul aplicatiei;
  • Flexibilitate si adaptabilitate sporita in functie de aplicatiile care trebuiesc protejate;
  • Protejeaza aplicatiile critice de business impotriva sustragerii informatiilor;
  • Asigurarea conformitatii cu reglementări precum HIPAA și PCI.

De ce StarVault

1.Reducem decalajul competentelor de securitate

Intr-o piata tot mai sufocata de lipsa de experti, centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) ofera monitorizare non-stop, analiza amenintarilor si raspuns rapid la incidente pentru a identifica activitatile suspecte, pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a va sprijini in operatiunile de raspuns si restaurare a serviciilor post-incident.

 

 

2.Tehnologie de ultima generatie

Fie ca vorbim de echipamente de stocare sau de protectie a datelor care sa iti asigure securitatea datelor de care organizatia ta are nevoie, sau ca vorbim de ultimele tehnologii software in materie de securitate cibernetica, in StarVault le ai pe toate.

 

 

3.Suntem experti

Cu mai mult de 20 de ani de experienta multi-disciplinara in protectia datelor, aplicatiilor si infrastructurii IT pentru asigurarea continuitatii operationale, putem accelera tranzitia afacerii tale de la categoria Vulnerabila la categoria Protejata.

4.Ca Serviciu, fara investitii initiale, livrate imediat din Centrul nostru local (RO) de date Tier-III 

Nu mai trebuie sa faci investitii semnificative in echipamente hardware si aplicatii software. Acum poti beneficia rapid doar de serviciile de care ai nevoie, contra unui tarif lunar. Toate echipamentele si aplicatiile software necesare sunt disponibile “ca serviciu” din centrul nostru securizat de nivel Tier III.

 

 

5.Un punct de contact unic si suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala 

Interactionezi direct cu echipa noastra de experti alocata proiectului tau, fara a te confrunta cu aruncarea responsabilitatii de la un producator hardware sau software la altul. Fara bariere de limba sau de fus orar

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .