Star Storage Servicii de conversie digitala
Transforma documentele fizice intr-o arhiva electronica reutilizabila

Transformarea digitala si operatiuni fara hartie

Transformarea digitala - utilizarea tehnologiei pentru a imbunatati radical performanta organizatiilor – devine un subiect fierbinte pentru companiile din intreaga lume. Directori din toate industriile isi imbunatatesc modalitatea prin care interactioneaza si utilizeaza tehnologiile traditionale (cum ar fi ERP-uri, CRM-uri etc.) si folosesc noile tehnologii digitale impreuna cu dispozitive inteligente si permanent conectate pentru a veni cu propuneri de valoare catre clienti, a creste gradul de interactiune si loialitatea acestora si pentru a imbunatati procesele interne.

Toate companiile se confrunta astazi cu presiuni de la clienti, concurenti si chiar de la angajatii proprii, pentru a incepe sau a accelera transformarea lor digitala. Asteptarea angajatilor este de a colabora cu partenerii si colegii de birou in acelasi fel in care o fac cu prietenii. Cu toate acestea, companiile se transforma in ritmuri diferite si ating diferite nivele de succes. Unele dintre ele fac cu adevarat transformarea la nivel de organizatie, in timp ce altele sunt inca in faza implementarii elementelor de baza. Si de fapt aceasta este diferenta dintre lideri si urmaritori.

 

In ciuda concentrarii in jurul tehnologiilor digitale inovatoare, cele mai multe companii au inca un drum lung de parcurs in calatoriile lor de transformare digitala. Transformarea digitala de succes vine nu doar prin punerea in aplicare a noilor tehnologii, ci din transformarea organizatiei existente pentru a profita la maximum de posibilitatile pe care noile tehnologii le ofera. Exista procese curente care impacteaza direct experienta de utilizare a clientilor si operatiile de back-office. Initiativa de transformare digitala va schimba profund modul in care functioneaza aceste procese, modul in care interactioneaza diferite roluri din cadrul companiilor si modul in care oamenii folosesc noile roluri si procese. Cheia transformarii digitale este promovarea si sustinerea schimbarii. Si aceasta nu este doar o provocare tehnologica, ci si o schimbare la nivel de leaderi, de management si, nu in ultimul rand, de oameni.

 

 

Ajutam companii de top din intreaga lume in calatoria lor de transformare digitala pentru optimizarea raportului cost - eficienta si cresterea vitezei de reactie la schimbarile pietei prin regandirea operatiunilor si proceselor de afaceri.  Pe baza unui mix unic intre propriile noastre produse software, tehnologii de mobilitate, cloud computing si o gama completa de servicii profesionale, oferim o experienta unica pentru clienti pe diferite platforme si dispozitive pentru a creste loialitatea, a crea noi fluxuri de venituri si a explora noi piete.

 

Afla cum Transformarea Digitala foloseste puterea tehnologiilor digitale pentru a remodela tiparele de afaceri in diferite industrii:

 

Mobilizeaza-ti procesele de business si informatiile catre locul unde se fac afaceri - oriunde, oricand

Elibereaza intregul potential al echipei tale furnizand informatia potrivita acolo si atunci cand este nevoie si creste productivitatea fortei tale de lucru. Si toate astea fara a pierde controlul asupra uneia dintre cele mai importante resurse: datele afacerii tale

"IN 2014, LA NIVEL GLOBAL, EXISTA PESTE 2 MILIARDE TELEFOANE INTELIGENTE" — FORRESTER1

 

Majoritatea angajatilor lucreaza cu datale de afaceri in afara protectiei oferite de firewall-ul companiei, ocazional sau regulat si, cel mai des fac asta de pe echipamente mobile. Lucrul pe smartphone devine tot mai interesant pentru oamenii de afaceri (nu doar pentru cei din zona de IT), mobilitatea fiind acum parte din activitatea de zi cu zi (serviciile bancare mobile, plati mobile, comert electronic mobil etc.)

 

O solutie integrata si completa pentru administrarea continutului mobil,  cu un depozit de date comun pentru  toate dispozitivele mobile (iOS, Android, Windows) si toate procesele de business, asigura libertatea si simplitatea pe care o cer utilizatorii de dar si controlul si vizibilitatea dorita de IT si ofera agilitate sporita pentru a accelera afacerea ta catre profit.

 

Alege solutia eliminarii depozitelor dificile de date pentru simplificarea proceselor de afaceri, cresterea eficientei si facilitarea alinierii strategiilor de mobilitate corelate cu obiectivele de afaceri.

 

"PANA IN 2017, JUMATATE DINTRE ANGAJATORI VOR CERE ANGAJATILOR SA ISI FOLOSEASCA PROPRIILE ECHIPAMENTE MOBILE PENTRU SERVICIU " — GARTNER2

 

Ajutam companii de top din intreaga lume in calatoria lor de transformare digitala pentru optimizarea raportului cost - eficienta si cresterea vitezei de reactie la schimbarile pietei prin regandirea operatiunilor si proceselor de afaceri.  Pe baza unui mix unic intre propriile noastre produse software, tehnologii de mobilitate, cloud computing si o gama completa de servicii profesionale, oferim o experienta unica pentru clienti pe diferite platforme si dispozitive pentru a creste loialitatea, a crea noi fluxuri de venituri si a explora noi piete.

¹Forrester, “Predictions 2014: Mobile Trends for Marketers.”

²Gartner, “Gartner Predicts by 2017, Half of Employers will Require Employees to Supply Their Own Device for Work Purposes.” May 1, 2013. (http://www.gartner.com/newsroom/id/2466615)

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.