Arhivarea Electronica conform legii
În era digitală, securitatea și conformitatea informației au devenit esențiale pentru orice organizație. Legislația românească, prin Legea 135/2007, stabilește criteriile stricte privind arhivarea electronică.
Afla mai multe
Digitizarea si automatizarea documentelor si proceselor legate Regulatory Affairs in industria Farmaceutica
Volumul uriaș de documentație si complexitatea comunicarilor legate de cercetarea și dezvoltarea produsului farmaceutic, studiile clinic, procesul de obtinere de autorizatii de punere pe piata, gestiune variatii si reautorizari sau aprobare materiale promotionale, fac ca managementul documentelor si informațiilor specifice să fie crucial pentru companiile din industria farmaceutica.
Afla mai multe
Automatizarea Proceselor Financiar-Contabile
Departamentul financiar-contabil al oricarei companii, indiferent de marimea sa, prelucreaza un volum semnificativ de documente pe hartie in fiecare luna, iar o mare parte a activitatilor implica tratarea documentelor care contin informatii sensibile, ceea ce adauga complexitate unui rol deja provocator.
Afla mai multe

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .