OAMENII NOSTRI NE DEFINESC

Star Storage is a Romanian information technology services company serving a large number of private and public clients, it delivers storage, protection, archiving and information management solutions being positioned as the Romanian industry leader. Star Storage offer to clients a complete portfolio of solutions and services fulfilling the entire enterprise information lifecycle and playing a key role in the transformation process of organizations’ IT infrastructure into cloud-based architectures with improved control over the content.
Application Administrator

Obiectivul postului este administrarea fluxului de arhivare fizica si conversie si monitorizarea fluxului de procesare. Noul coleg va analiza cerintele beneficiarului si configura fluxul de procesare conform specificatiilor, va elabora specificatii functionale pentru aplicatii / servicii.

Divizie

 

IT Project Manager

Managerul de Proiecte IT este responsabil pentru supravegherea planificării și implementării proiectelor de tehnologie. Managerul de Proiecte IT lucrează îndeaproape cu clientul si cu resursele de implementare pentru a defini scopul, obiectivele și graficul de implementare al proiectului, pentru a crea planuri de proiect, pentru a gestiona resursele, pentru a urmări progresul și pentru a asigura finalizarea în timp util a livrabilelor în limitele bugetului și standardelor de calitate. De asemenea, comunică actualizările proiectului și riscurile părților interesate și colaborează cu echipele de implementare multi-disciplinare pentru a obține succesul proiectului.

Application Support Specialist

Persoana care ocupa poziția de Application Support Specialist este responsabila de întreținerea și asigurarea suportului tehnic pentru soluțiile bazate pe platformele noastre software (SEAL, StarCapture) utilizate de clienții noștri, atat din Romania cat si din piața internațională, rezolvând problemele tehnice și asigurându-se că utilizatorii finali primesc servicii de suport tehnic si asistenta la cel mai inalt nivel.

Virtualization & Cloud Engineer

Persoana care ocupa poziția de Application Support Specialist este responsabila de întreținerea și asigurarea suportului tehnic pentru soluțiile bazate pe platformele noastre software (SEAL, StarCapture) utilizate de clienții noștri, atat din Romania cat si din piața internațională, rezolvând problemele tehnice și asigurându-se că utilizatorii finali primesc servicii de suport tehnic si asistenta la cel mai inalt nivel.

Networking Engineer

Networking Engineer este responsabil de proiectarea, implementarea și întreținerea infrastructurii de rețea din centrul nostru de date, care include tehnologii Cisco, Fortinet, Citrix, F5. Candidatul ideal va avea o bună înțelegere a tehnologiilor și protocoalelor de rețea, precum și experiență în proiectarea și implementarea rețelelor complexe. Această poziție necesită abilități de rezolvare a problemelor, abilități de comunicare și capacitatea de a lucra în colaborare cu echipe multi-disciplinare.

Divizie

 

Software Development / QA Automation

Alatura-te echipei noastre prin programul de stagiu Star Storage pentru a dobandi experienta in lumea reala, lucrand si invatand alaturi de unii dintre cei mai buni oameni pe care industria tech ii ofera.

Divizie

 

Senior Client Director for Financial Services, Telecom & Technology

Obiectivele prinicipale ale postului sunt gestionarea celor mai importante conturi din domeniul telecom, bancar, al asigurărilor si tehnologiei, proiectarea și implementarea unui plan strategic de afaceri, cu scopul extinderii, dezvoltarii bazei de clienți a companiei și asigurarii unei prezențe puternice în portofoliul de clienti si prospecti.

Divizie

 

Corporate Account Manager

Obiectivul postului este promovarea serviciilor companiei catre clienti si indeplinirea obiectivelor (financiare si non-financiare) si a indicatorilor de performanta stabiliti. Corporate Account Manager-ul va participa activ la dezvoltarea portofoliului de clienti, prin idenficarea si/ sau generarea de oportunitati noi si va promova catre clienti, prin intalniri si prezentari, solutiile si serviciile Star Storage.

Solutions Consultant, Global Presales

Obiectivul postului este asigurarea suportului necesar echipei de vanzari, pentru promovarea solutiilor aferente diviziei Digital Business Solutions, identificarea si calificarea tehnica a oportunitatilor de afaceri, realizarea de demonstratii (Proof of Concept, Proof of Technology), oferte tehnice si sedinte de preanaliza.

Technology Consultant

Obiectivul postului este de a oferi consultanta clientilor si a propune solutii tehnice de inalta calitate bazate pe ultimele produse si tehnologii Star Storage, Noul coleg va defini, proecta, implementa si configura solutiile agreate, va oferi training si asistenta post-implementare pentru solutiile furnizate.

Solution Delivery / Functional Consultant

Consultantul Funcțional identifică cerințele funcționale / de business ale clienților companiei (analiza de business / funcțională), înțelege problemele si recomandă soluții, redactează documentul de specificații funcționale si alte documente specifice, configurează soluția software pentru clienți conform specificațiilor funcționale si asista clientul in testarea acesteia.