Cine suntem?

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si livreaza solutii moderne de protectie si management al informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experienta in domeniu si un portofoliu cu peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in parcusul catre transformarea digitala, mobilitate si cloud a organizatiilor de orice dimensiune.
afla mai multe
Solutii pentru afaceri digitale
Solutii Cloud si Infrastructura IT
Servicii externalizate de procesare a documentelor

Produsele noastre

Beneficiaza de anii de experienta in investitiile in produsele proprietate intelectuala Star Storage si alege-ti produsele necesare dintr-un portofoliu complet de aplicatii software in domeniul managementului si al protectiei informatiei.
Captura de date si inregistrarea clientului

StarCapture Anywhere este o solutie inovatoare, aliniata cu tendintele actuale ale transformarii digitale si a mobilitatii adoptate de catre companiile de top din intreaga lume .

Captura de date si documente

Documentele in format hartie au un rol deosebit de important in orice organizatie. In multe cazuri informatiile prezente in aceste documente nu se regasesc in nici un sistem informatic capabil sa structureze informatia si sa o puna la dispozitia utilizatorilor in format digital.

Star Documentum Connector for HCP

Star Documentum Conector pentru HCP reuneste functionalitatea tehnologiei de arhivare a volumelor mari de date – Hitachi Content Platform (HCP) si facilitatile oferite de platforma Documentum de la EMC, lider in Enterprise Content Management. Integrat perfect in infrastructura de stocare, atat pentru utilizatorii finali cat si pentru aplicatiile dezvoltate pe platforma Documentum, conectorul permite stocarea continutului in interiorul HCP suplimentar fata de zonele de stocare obisnuite.

Star Alfresco Connector for HCP

Star Alfresco Conector pentru HCP reuneste functionalitatea tehnologiei de arhivare a volumelor mari de date – Hitachi Content Platform (HCP) si facilitatile oferite de Alfresco, platforma Open Source de top in Enterprise Content Management. Conectorul permite extinderea capabilitatilor de stocare a continutului gestionat de Alfresco astfel incat clientii sa poata gestiona optim volume mari de date si pe perioade lungi de timp, aplicand totodata si reguli de retentie formale.

Gestiunea unificata a informatiilor, arhivare electronica si managementul inregistrarilor

Inoveaza si accesează potențialul maxim al biroului tau digital cu o solutie moderna pentru administrarea unificata a informatiilor, arhivelor electronice si inregistrarilor de afaceri. Protejeaza, reutilizeaza si partajeaza in siguranta continutul de afaceri, respectand normele legale.

Asistenta medicala digitala si mobila

O soluție pentru administrarea dosarului electronic medical si pentru implicarea pacientilor, oferind o modalitate mai bună personalului medical si furnizorilor de servicii medicale pentru a interacționa cu pacientii intr-un mediu sigur și prietenos.

Resurse utile

 
Infografic - 5 tendinte Cloud in 2019
 
Infografic - O zi din viata unui profesionist HR
 
10 intrebari pe care sa le ai in vedere cand iti alegi furnizorul solutiei de GDPR
Centrele Star Storage  
Investim continuu in cele mai noi tehnologii si resurse
Toate acestea sunt disponibile clientilor nostri in centrele specializate de resurse.

Povesti de succes

 
Telekom Romania isi reduce cheltuielile pentru procesarea facturilor cu solutia Suppliers Invoice Processing
 
Banca internationala de prestigiu
,  
Departamentul de Informatii si Protectie Interna (M.A.I.)

Noutati & articole

26 sept. 2019
 
9 moduri in care SEAL te ajuta sa devii mai organizat si productiv la birou
23 sept. 2019
 
Cand tehnologia ajunge la “nori”. Ce reprezinta cloud-ul si cum poate ajuta o afacere sa creasca?
18 oct. 2019
 
Star Storage lanseaza noi functionalitati pentru SEAL, produsul de marca pentru arhivarea electronica a continutului, inregistrarilor de afaceri si guvernanta informatiilor
Capabilitati extinse pentru continut, procese si guvernanta informatiilor, livrate ca serviciu ce poate fi utilizat imediat de orice companie

Aboneaza-te la newsletterul nostru

Iti trimitem lunar oferte speciale, noutati si analize legate de Managementul Informatiei si Cloud.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.