Cine suntem?

Infiintata in anul 2000, cu un portofoliu de peste 500 de clienti pe 4 continente, Star Storage este un furnizor global de tehnologie care dezvolta si livreaza, folosind inteligenta artificiala si abordarea de tip low-code, solutii pentru digitalizarea si automatizarea proceselor, gestionarea eficienta a continutului si asigurarea conformitatii cu reglementarile legale pentru organizatii private si publice de top. Cu un portofoliu de platforme software proprii (detinand proprietatea intelectuala) si o expertiza solida in industrii de top cum ar fi sectorul bancar, asigurari, utilitati, telecomunicatii, comertul cu amanuntul si bunurile de larg consum, industria prelucratoare, auto si aerospatiala, sanatate si sectorul public, compania joaca un rol cheie in transformarea digitala, hiper-automatizarea si migrarea in cloud a organizatiilor de orice dimensiune.
afla mai multe
Solutii pentru afaceri digitale
Solutii Cloud si Infrastructura IT
Servicii externalizate de procesare a documentelor

Produsele noastre

Beneficiaza de anii de experienta in investitiile in produsele proprietate intelectuala Star Storage si alege-ti produsele necesare dintr-un portofoliu complet de aplicatii software in domeniul managementului si al protectiei informatiei.
Solutie software de ultima generatie bazata pe metadate si AI pentru asigurarea eficientei si conformitatii continutului, platforma low-code pentru automatizarea proceselor digitale.

Inoveaza si accesează potențialul maxim al biroului tau digital cu o solutie moderna pentru administrarea unificata a informatiilor si arhivelor electronice

Captura si procesarea inteligenta a documentelor

StarCapture Enterprise este o platforma profesionala pentru captura si extragerea datelor din documente care transforma hartia in informatii digitale si continutul nestructurat in date valoroase care alimenteaza si ofera suport decizional puternic in procesele de afaceri contribuind in acelasi timp la eficientizarea initiativelor de trasformare digitala.

Migrarea continutului si a metadatelor asociate

StarMigrator Engine este un instrument de migrare a continutului din aplicatii, care permite migrarea continutului si a metadatelor asociate din mai multe sisteme in HCP, facilitand astfel decomisionarea sistemelor ECM vechi.

Servicii de sanatate digitale, mobile si conectate

Hub de sanatate pentru servicii medicale si o viata mai buna

Platforma multi-channel pentru captura datelor si documentelor si interactiunea cu clientii

Schimba complet modul in care interactionezi cu clientii tai, redescopera mobilitatea fortei tale de vanzari si creste numarul de contracte semnate

Star Documentum Connector for HCP

Star Documentum Conector pentru HCP reuneste functionalitatea tehnologiei de arhivare a volumelor mari de date – Hitachi Content Platform (HCP) si facilitatile oferite de platforma Documentum de la EMC, lider in Enterprise Content Management. Integrat perfect in infrastructura de stocare, atat pentru utilizatorii finali cat si pentru aplicatiile dezvoltate pe platforma Documentum, conectorul permite stocarea continutului in interiorul HCP suplimentar fata de zonele de stocare obisnuite.

Resurse utile

 
ANA PAN MIGREAZA IN CLOUD CU AJUTORUL SERVICIILOR STARVAULT
 
TRANSFORMARE DIGITALA SI PROCESE FARA HARTIE – Allianz
 
Telekom Romania isi reduce cu 27% cheltuielile pentru procesarea facturilor de la furnizori cu solutiile si serviciile externalizate de la Star Storage
 
RTPR – Migrarea aplicatiilor critice in cloud

Noutati & articole

11 mai 2021
 
Semneaza electronic documentele de HR
21 oct. 2020
 
Gestiunea automatizata a documentelor de HR
6 oct. 2021
 
Star Storage, in parteneriat cu HPE Romania, isi largeste portofoliul de cloud si lanseaza serviciul StarVault DIaaS
Noile servicii cloud StarVault, alimentate de HPE GreenLake, care acopera gestionarea containerelor, operatiunile de invatare automata, VM-urile, stocarea, capacitatea de procesare, protectia datelor si zona de networking, ajuta clientii sa transforme si sa modernizeze aplicatiile si procesele de afaceri.

Aboneaza-te la newsletterul nostru

Iti trimitem lunar oferte speciale, noutati si analize legate de Managementul Informatiei si Cloud.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.