Cine suntem?

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si livreaza solutii moderne de protectie si management al informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experienta in domeniu si un portofoliu cu peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in parcusul catre transformarea digitala, mobilitate si cloud a organizatiilor de orice dimensiune.
afla mai multe
Solutii pentru afaceri digitale
Solutii Cloud si Infrastructura IT
Servicii externalizate de procesare a documentelor

Produsele noastre

Beneficiaza de anii de experienta in investitiile in produsele proprietate intelectuala Star Storage si alege-ti produsele necesare dintr-un portofoliu complet de aplicatii software in domeniul managementului si al protectiei informatiei.
Gestiunea unificata a informatiilor, arhivare electronica si managementul inregistrarilor

Inoveaza si accesează potențialul maxim al biroului tau digital cu o solutie moderna pentru administrarea unificata a informatiilor si arhivelor electronice

Captura si procesarea inteligenta a documentelor

StarCapture Enterprise este o platforma profesionala pentru captura si extragerea datelor din documente care transforma hartia in informatii digitale si continutul nestructurat in date valoroase care alimenteaza si ofera suport decizional puternic in procesele de afaceri contribuind in acelasi timp la eficientizarea initiativelor de trasformare digitala.

Migrarea continutului si a metadatelor asociate

StarMigrator Engine este un instrument de migrare a continutului din aplicatii, care permite migrarea continutului si a metadatelor asociate din mai multe sisteme in HCP, facilitand astfel decomisionarea sistemelor ECM vechi.

Servicii de sanatate digitale, mobile si conectate

Hub de sanatate pentru servicii medicale si o viata mai buna

Platforma multi-channel pentru captura datelor si documentelor si interactiunea cu clientii

Schimba complet modul in care interactionezi cu clientii tai, redescopera mobilitatea fortei tale de vanzari si creste numarul de contracte semnate

Star Documentum Connector for HCP

Star Documentum Conector pentru HCP reuneste functionalitatea tehnologiei de arhivare a volumelor mari de date – Hitachi Content Platform (HCP) si facilitatile oferite de platforma Documentum de la EMC, lider in Enterprise Content Management. Integrat perfect in infrastructura de stocare, atat pentru utilizatorii finali cat si pentru aplicatiile dezvoltate pe platforma Documentum, conectorul permite stocarea continutului in interiorul HCP suplimentar fata de zonele de stocare obisnuite.

Resurse utile

 
ANA PAN MIGREAZA IN CLOUD CU AJUTORUL SERVICIILOR STARVAULT
 
TRANSFORMARE DIGITALA SI PROCESE FARA HARTIE – Allianz
 
Telekom Romania isi reduce cu 27% cheltuielile pentru procesarea facturilor de la furnizori cu solutiile si serviciile externalizate de la Star Storage
Centrele Star Storage  
Investim continuu in cele mai noi tehnologii si resurse
Toate acestea sunt disponibile clientilor nostri in centrele specializate de resurse.

Povesti de succes

Noutati & articole

21 oct. 2020
 
Gestiunea automatizata a documentelor de HR
21 iul. 2020
 
(Re)Descopera Centrul nostru de Date TIER III
15 mai 2020
 
Adapteaza-ti afacerea!
Servicii externalizate de scanare, procesare și digitalizare a documentelor financiar-contabile pentru costuri și riscuri reduse și pentru eficiență operațională crescută.

Aboneaza-te la newsletterul nostru

Iti trimitem lunar oferte speciale, noutati si analize legate de Managementul Informatiei si Cloud.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.