Cine suntem?

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si livreaza solutii moderne de protectie si management al informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 18 ani de experienta in domeniu si un portofoliu cu peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in parcusul catre transformarea digitala, mobilitate si cloud a organizatiilor de orice dimensiune.
afla mai multe
Transformarea digitala
Cloud inseamna agilitate
Externalizarea proceselor bazate pe documente

Produsele noastre

Beneficiaza de anii de experienta in investitiile in produsele proprietate intelectuala Star Storage si alege-ti produsele necesare dintr-un portofoliu complet de aplicatii software in domeniul managementului si al protectiei informatiei.
Arhiva electronica securizata

Inoveaza si accesează potențialul maxim al biroului tau digital cu o solutie moderna pentru administrarea unificata a informatiilor, arhivelor electronice si inregistrarilor de afaceri. Protejeaza, reutilizeaza si partajeaza in siguranta continutul de afaceri, respectand normele legale.

Captura de date si documente

Documentele in format hartie au un rol deosebit de important in orice organizatie. In multe cazuri informatiile prezente in aceste documente nu se regasesc in nici un sistem informatic capabil sa structureze informatia si sa o puna la dispozitia utilizatorilor in format digital.

Asistenta medicala digitala si mobila

O soluție pentru administrarea dosarului electronic medical si pentru implicarea pacientilor, oferind o modalitate mai bună personalului medical si furnizorilor de servicii medicale pentru a interacționa cu pacientii intr-un mediu sigur și prietenos.

Gestionarea contractelor

O solutie orizontala (utilizabila in orice industrie), care ofera control si vizibilitate asupra tuturor contractelor si documentele asociate, cu fiecare contract stocat, clasificat in mod corespunzator si accesibil usor si sigur de oriunde si de pe orice dispozitiv.

Captura de date si inregistrarea clientului

StarCapture Anywhere este o solutie inovatoare, aliniata cu tendintele actuale ale transformarii digitale si a mobilitatii adoptate de catre companiile de top din intreaga lume .

Registru electronic

Transforma registratura intr-o resursa strategica valoroasa pentru organizatia ta. Solutie de management al inregistrarii documentelor de intrare, de iesire sau interne; functionalitati de scanare, captura de date si rutare automata a documentelor.

Resurse utile

 
Infografic - 5 tendinte Cloud in 2019
 
Infografic - O zi din viata unui profesionist HR
 
10 intrebari pe care sa le ai in vedere cand iti alegi furnizorul solutiei de GDPR
Centrele Star Storage  
Investim continuu in cele mai noi tehnologii si resurse
Toate acestea sunt disponibile clientilor nostri in centrele specializate de resurse.

Povesti de succes

 
Telekom Romania isi reduce cheltuielile pentru procesarea facturilor cu solutia Suppliers Invoice Processing
 
Banca internationala de prestigiu
,  
Departamentul de Informatii si Protectie Interna (M.A.I.)

Noutati & articole

29 iul. 2019
 
3 exemple despre cum managementul continutului schimba munca unui Director Financiar
25 iul. 2019
 
Serviciile de continut au castigat deja razboiul cu „Generatia ECM”
19 aug. 2019
 
Star Storage, venituri mai mari cu 19% mai mare în prima jumătate a anului 2019
București, 19 august 2019 - Star Storage, furnizor global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții pentru protecția și managementul informațiilor, anunță venituri de 8,7 milioane euro în prima jumătate a anului 2019, în creștere cu 19% față de perioada similară a anului anterior, și un profit înainte de dobânzi, impozite, depreciere și amortizare (EBITDA) în valoare de 2 milioane euro.

Aboneaza-te la newsletterul nostru

Iti trimitem lunar oferte speciale, noutati si analize legate de Managementul Informatiei si Cloud.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.